Declarație cinică a lui Gheorghe Dincă. Spune că Luiza i-ar fi cerut bani iar el i-a oferit altceva în schimb

de: Alexandra Chivu
05 08. 2019

Criminalul de la Caracal pare că se joacă cu polițiștii. Le oferă piste false, susține că și-a omorât victimele, după ce, inițial, a refuzat să comunice și le arată anchetatorilor unde a ascuns anumite obiecte ale victimelor, care se aflau chiar ”sub nasul lor”. Totul este suspect legat de Dincă, iar declarațiile sale sunt din ce în ce mai învăluite de mister.

Declarație cinică a lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă susține că le-ar fi omorât pe Luiza și Alexandra. Inculpatul afirmă că trupul primei victime a fost aruncat într-un loc pe care nu și-l mai amintește, după ce a trimis anchetatorii să caute prin Olt și Dunăre, iar al doilea trup l-ar fi ars. Cert este că ambele au fost în casa lui Dincă, iar dacă în cazul Alexandrei mărturisește ferm cum a acționat, în cazul Luizei pare flegmatic.

Declarațiile lui Dincă sunt din ce în ce mai învăluite în mister

Despre Luiza Melencu, fată dispărută din luna aprilie a acestui an, a declarat că voia să scoată bani de la un bancomat( parte a poveștii reală, ce se poate vedea și din ultimele imagini surprinse cu o cameră de supraveghere)fiindcă îi primise de la mama ei. La un moment dat, fata i-ar fi spus individului că nu a reușit să scoată banii, iar el a presupus că făcea aluzie, că ar dori ca el să îi dea bani.  Dincă a recunoscut că a întreținut relații intime cu Luiza și că fata ”se prefăcea că nu vrea”.

Ultima imagine cu Luiza în viață

Zicea că a vrut să scoată bani de la bancomat, că-i trimisese maică-sa. Când a zis că n-a reușit să scoată banii, am știut că făcea aluzie să-i dau eu. Și i-am oferit o partidă de amor, dar se prefăcea că nu vrea. I-am aruncat 50 de lei pe bancheta din spate. Dar zicea că nu vrea”, a declarat Gheorghe Dincă, potrivit antena3.ro.