Declarația virală a lui Cristiano Ronaldo. I-a lăsat fără cuvinte pe jurnaliști

Declarația virală a lui Cristiano Ronaldo. I-a lăsat fără cuvinte pe jurnaliști
Cristiano Ronaldo este printre cei mai buni jucători ai lumii, dar nu mereu e inspirat la declarații

Cristiano Ronaldo a marcat o dublă în fața Suediei, în Liga Națiunilor, prin care a reușit să treacă de 100 de goluri la nivel internațional. Dar starul portughez nu a fost la fel de inspirat în afara terenului, în scurta perioadă în care a fost în țara natală. O declarație pe care a făcut-o jucătorul lui Juventus după duelul cu Suedia a fost considerată ciudată, sau chiar nepotrivită.

Cristiano Ronaldo, două gafe comise în Portugalia. A uitat de mască, apoi a dat o declarație nepotrivită

După ce a vorbit despre golurile marcate contra Suediei, Ronaldo și-a exprimat regretul că succesul nu a putut fi sărbătorit alături de fani. Pentru a explica sentimentul legat de suporteri, Cristiano a folosit o comparație nu tocmai agreată.

„Fotbalul fără suporteri este ca și cum ai merge la circ fără să vezi clovnii”, le-a spus Ronaldo reporterilor.

Probabil că și-a dat seama și el că nu a făcut alegerea potrivită și a venit apoi cu o nouă comparație.

„Este ca și cum ai merge într-o grădină în care nu sunt flori”, a completat CR7.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

Dar răul fusese deja făcut. Iar publicațiile din întreaga lume au publicat intens prima comparație a lui Ronaldo. Iar cuvintele starului portughez au devenit imediat virale. Criticile au apărut imediat, iar mulți iubitori ai fotbalului s-au simțit deranjați. Alții doar s-au amuzat de ideea lui Ronaldo. Cert este că starul lui Juventus ar fi preferat cu siguranță să fie mai atent.

Iar Cristiano Ronaldo a comis-o și la partida contra Croației, pierdută de Portugalia, scor 1-4. Fostul Balon de Aur nu a jucat din cauza unei probleme medicale și a ales să ia loc în tribune. Doar că a uitat să își pună masca, în ciuda măsurilor impuse de organizatori. Neatenția sa a fost de asemenea criticată, mai ales că toți cei din jurul său aveau mască. Ronaldo și-a pus masca pe față abia după ce a fost atenționat de o doamnă care asigura securitatea.