Decizie în cazul copilului de 8 ani ucis de propriul tată. Ce au anunțat magistrații

Decizie în cazul copilului de 8 ani ucis de propriul tată. Ce au anunțat magistrații
Decizie în cazul copilului de 8 ani ucis de propriul tată. Ce au anunțat magistrații

Judecătorii Tribunalului din Cluj au venit cu o decizie în privința tatălui care și-a omorât copilul de 8 ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică, găsit după patru zile de căutări, atât de la sol, cât și din aer.

Decizia magistraților în cazul copilului de 8 ani ucis de propriul tată: crimă premeditată

Takacs Gyorgy fusese în vacanță, în Ungaria, cu tatăl său. Sâmbătă se întoseseră în Cluj, de unde trebuia să ajungă la mama lui, doar că bărbatul amâna momentul. Îngrijorată, mama a cerut ajutorul Poliției, astfel că cei doi au fost dați în urmărire generală. După 4 zile de căutări, băiatul a fost găsit înjunghiat în mașina tatălui său.

Mama copilului a povestit că fostul soț era în depresie după divorț, avea probleme financiare și îi vorbea adesea micuțului despre moarte.

Inculpatul a fost zărit din elicopter de oamenii legii. Un adolescent a dat alarma când l-a văzut rănit, mergând pe stradă. Bărbatul a încercat să-și pună capăt zilelor, dar a sfârșit cu câteva răni. Acesta a ajuns în fața anchetatorilor pe 29 iulie.

Noile informații

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Conform motivării judecătorilor Tribunalului Cluj, acesta este acuzat de lipsire de libertate în mod ilegal și violență în familie în modalitatea omorului calificat.

„La data de 25 iulie, începând cu ora 22:00 aproximativ, inculpatul T. G. l-a lipsit de libertate pe fiul său minor T.G. jr. iar în noaptea de 25 spre 26 iulie, în urma unei acțiuni premeditate, inculpatul l-a ucis prin înjunghiere în zona toracică stângă cu un corp tăietor înțepător. La data de 28 iulie în jurul orei 11:00 minorul a fost găsit decedat pe bancheta din spate a autovehiculului folosit de inculpat, abandonat pe partea dreaptă a unui drum județean orientat cu fața către satul Filea de Jos”, au spus magistrații clujeni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI