Ce spune mama copilului de 8 ani, înjunghiat în inimă de tatăl său. “Simt o bucurie”

Ce spune mama copilului de 8 ani, înjunghiat în inimă de tatăl său. “Simt o bucurie”
Ce spune mama copilului de 8 ani, înjunghiat în inimă de tatăl său. “Simt o bucurie”

O crimă oribilă a șocat țara în urmă cu câteva zile: un copil de 8 ani a fost înjunghiat și abandonat într-o mașină, pe un câmp din Cluj. Inculpatul este chiar tatăl acestuia, care ar fi încercat să se răzbune pe mama băiatului de care divorțase.

Mama copilului înjunghiat în inimă de tatăl său, primele declarații: „Simt o bucurie că trăiește și toată viața o să conștientizeze fapta”

Micuțul fusese plecat în vacanță, în Ungaria, cu tatăl lui. Sâmbătă se întorseseră la Cluj și băiatul trebuia să ajungă la mamă, doar că tatăl amâna momentul. Atunci, femeia s-a îngrijorat și a cerut ajutorul Poliției. Cei doi au fost dați în urmărire generală. După 4 zile de căutări, micuțul a fost găsit înjunghiat în mașina tatălui. Un trecător a văzut automobilul părăsit în câmp și a sunat la 112.

Mama copilului a mărturisit că fostul ei soț era în depresie după divoț, avea probleme financiare și îi vorbea des băiatului său despre moarte. Cu toate acestea, femeia a respectat custodia comună.

„De ce nu m-a omorât pe mine?”

La câteva zile distanță de la descoperirea crimei șocante, inculpatul a fost răzit din elicopter de oamenii legii. Un adolescent a dat alarma când l-a văzut rănit, mergând pe stradă. A încercat să-și pună capăt zilelor, dar a sfârșit cu câteva răni. Bărbatul a rămas în acea noapte sub supravegherea medicilor, iar pe 29 iulie a ajuns în fața anchetatorilor.

„Mi-aş fi dorit să-l găsesc şi pe el mort, dar ar fi fost prea uşor pentru el. Într-un fel, undeva în sufletul meu simt o bucurie că trăieşte şi toată viaţa lui o să conştienzizeze fapta în faţa lui. Mai mare pedeapsa ca asta nu trebuie la niciun om. unt şocată pentru că el trei zile a umblat cu copilul mort în maşină.

El a încercat să-şi taie venele când a văzut că poliţia este pe urmele lui. Acum am impresia că nu l-am cunoscut deloc. Nu pot să-mi imaginez. De ce nu m-a omorât pe mine?”, a declarat mama copilului pentru ziarulclujean.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI