Decizie finală! Ce anunț a făcut Simona Halep despre colaborarea cu Daniel Dobre

Decizie finală! Ce anunț a făcut Simona Halep despre colaborarea cu Daniel Dobre
Ce anunț a făcut Simona Halep despre colaborarea cu Daniel Dobre?

Simona Halep a uimit cu decizia sa recentă vizavi de colaborarea cu Daniel Dobre. Iată ce a ales cunoscuta spotivă sa facă, după controversele nenumărate de care a avut parte alături de antrenor!

Simona Halep, anunț despre colaborarea cu Daniel Dobre

E anul schimbărilor pentru Simo! Sportiva, în vârstă de 28 de ani, a anunțat astăzi că a încheiat oficial colaborarea cu antrenorul Daniel Dobre. Jucătoarea de tenis a câștigat alături de el în premieră turneul de la Wimbledon 2019. După multe speculații care arătau că Cahill va rămâne alături de ea, sportiva a venit cu anunțul care afirmă că Darren va fi singurul antrenor al său, cu toate că se spunea că Dobre ar putea să continue ca secund în 2020, conform gsp.

„Daniel, vreau să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine anul acesta. De fapt, de mulți ani în care ai fost alături de mine. Pentru munca grea, răbdarea și credința avute în mine. Încheiem colaborarea cu trofeul câștigat la Wimbledon, dar și cu o prietenie grozavă. Nu puteam cere mai mult de atât. Îți doresc tot ce-i mai bun și cine știe ce ne rezervă viitorul, poate un nou capitol pentru noi”
Simona Halep

Halep, anunț oficial despre colaborarea cu Daniel Dobre
Halep, anunț oficial despre colaborarea cu Daniel Dobre

„Cere de la sclavii ei să aplaude”

Nu cu mult timp înainte, presa surprindea câteva declarații extrem de acide ale lui Dobre. Acesta preciza în repetate rânduri că nu este sclavul Simonei și dădea totate cărțile pe față în privința relației antrenor-jucătoare dintre cei doi.

„Are momente în care se descurcă mereu singură, dar și momente când are nevoie de lojă, de susținere. Simte că are nevoie să își ia energia astfel. Dar oamenii nu înțeleg asta. Au apărut articole că cere de la sclavii ei să aplaude. Ea se uită să caute un sprijin. Si tu ce zici? ‘Nu mă, nu fac asta că altfel sunt sclavul ei?’ Eu nu sunt sclavul Simonei și nici nu voi fi niciodată. Lucrurile pe care le fac, le fac pentru jucători”
Daniel Dobre

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI