01 mai 2020 | 16:19

Decizia pe care a luat-o Gina Pistol. I-a mărturisit totul chiar lui Selly, în direct

Știri generale
Decizia pe care a luat-o Gina Pistol. I-a mărturisit totul chiar lui Selly, în direct

Îndrăgita prezentatoare Gina Pistol a intrat la dietă. Vedeta își dorește să arate perfet pentru proiectul la care i-a parte, ce va fi filmat după ieșirea din izolare. Mesajul pe care l-a transmis aceasta într-un live făcut de celebrul vlogger Selly, în cele ce urmează.

Gina Pistol a intrat la dietă

Deși mulți ar spune că arată perfect, Gina Pistol este de altă părere. Vedeta a pus piciorul în prag și a trecut la dietă, împiedicată de pandemie să mai poată merge la sală. Întrucât își dorește o siluetă demnă de sticlă, de ieri, prezentatoarea de la Antena 1 s-a decis să mănânce echilibrat, chiar dacă i-ar plăcea să poată mânca fără restricții, întrucât iubește mâncarea, după cum chiar ea a mărturisit.

Vedeta a mai declarat că își dorește ca momentul în care viața va reveni la normal, și își va putea relua activitățile, să o găsească pregătită.

„Eu iubesc mâncarea şi ea mă iubeşte pe mine. Îmi plac mult cartofii prăjiţi, dar şi mămăliga cu telemea. Mie îmi e foame în fiecare moment din zi. A trebuit acum să pun piciorul în prag şi am cerut o dietă, antrenamentele le mai ştiu.

Când ies din autoizolare, eu încep filmările pentru «Chefi la cuţite». N-am cum să mă prezint în halul ăsta pe sticlă. De ieri m-am apucat de dietă. Trebuie să gătesc trei mese pe zi. Este o dietă echilibrată, nu poftesc, sunt şi sătulă. Acum am ca gustare un măr“, a povestit vedeta pentru Selly.

20 de ani de showbiz

Gina Pistol are o vechime de 20 de ani în showbiz-ul românesc, iar de ceva timp transmite cele mai populare emisiuni de la Antena 1. Cum a reușit în viață? Povestește chiar ea.

„Aoleu, da, sunt de 20 de ani în showbiz! Încep să mă panichez acum, pentru că asta înseamnă că fac 40 de ani anul acesta! Nu-mi vine să cred! (…) Da, muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Ţin minte că mergeam pe jos la serviciu şi iarna îngheţam în staţia de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheţa, aşa ger era afară!

Primul meu job a fost de operator xerox. Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox şi mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă. După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv…

Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistenţele unui prieten. N-aveam nimic de-a face cu fetele care se prezentaseră la casting, care erau bombe sexy. Eu eram o puştoaică, aveam 19 ani! Dan Silviu Boierescu a fost singurul care m-a simpatizat, a văzut la mine acel ceva. Din juriu mai făcea parte şi Florin Călinescu, dar n-am fost pe gustul lui. Şi de la pictorialul acela a început totul. Deşi eu am continuat să lucrez ca vânzătoare…“, a mărturisit vedeta, potrivit okmagazine.ro.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro