Decizia luată de Oana Zăvoranu după divorțul de Alex Ashraf. Ce a transmis vedeta

de: Andrei Simion
30 10. 2023

Oana Zăvoranu a luat o decizie neașteptată, după divorțul de Alex Ashraf, cel care i-a fost partener de viață în ultimul aproape un deceniu. Prezentându-se mereu ca o femeie puternică, bruneta a hotărât acum că e timpul pentru o schimbare serioasă. Mesajul pe care l-a făcut public pe rețelele sociale. Foto

Oana Zăvoranu, afectată de divorț?

Relația dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf nu a trecut testul timpului. După aproximativ un deceniu de mariaj, cei doi căsătorindu-se în urmă cu șapte ani, au decis să divorțeze. Despărțirea a avut loc în termeni amiabili, însă nu la notar, ci la judecătorie, potrivit dorinței afaceristului din Betleem.

Fără îndoială, separarea a afectat-o pe frumoasa brunetă. Oana Zăvoranu a dezvăluit detalii nebănuite din relația cu Alex Ashraf. Bărbatul ar fi fost ținut sub papuc de o femeie care ar fi lucrat la un bordel în Geneva, Elveția. Românca ar fi știut despre idilă, însă a ales să mențină tăcerea.

Cu ce probleme se confruntă vedeta

Într-o intervenție pentru presa românească, vedeta nu a exclus ideea potrivit căreia unul dintre motivele fisurării relației sale cu Alex Ashraf ar fi reprezentat de bani. De altfel, Oana Zăvoranu s-ar confrunta cu probleme financiare. Chiar ea a declarat recent că e mult mai chibzuită la acest capitol.

Dacă înainte era cunoscută drept vedeta care arunca cu bani în stânga și în dreapta, provenind dintr-o familie potentă din punct de vedere financiar, astăzi are mare grjă la cum chivernisește banii. În plus, este decisă să aibă grijă de ea și pe acest plan, în așa fel încât să fie fericită.

Mesajul pe care bruneta l-a făcut public

Oana Zăvoranu a luat o decizie pe care a expus-o public, pe platformele sociale, după divorțul de partenerul său, Alex Ashraf. Bruneta a ajuns în punctul în care a realizat că trebuie neapărat să se pună pe primul loc în viața ei și să aibă grijă și de trup, și de corp, și de minte.

„Când începi să te luminezi din interior, totul capătă o altă perspectivă și asta înseamnă că îți dai seama că trebuie să ai grijă de tine ca suflet, de tine că inimă, de tine ca și carcasă… adică trup… și apoi de mintea ta… Surprinzător sau nu, îți spun eu că poți să ai grijă de toate”, a notat Oana Zăvoranu, într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram.

Bruneta a punctat că, în opinia ei, toate cele trei aspecte – trup, corp și minte – sunt esențiale pentru a ajunge să atingi starea de armonie. Se pare că vedeta are în plan să urmărească aceste aspecte în viața  personală, fără să le ducă însă la extrem.

Te-ar putea interesa și: Cove a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu. Dezvăluirea momentului în showbiz. Ce spune despre divorțul ei de Ashraf VIDEO EXCLUSIV

„Frica nu există”

„Trăiește-ți viața frumos, luptă pentru demnitatea și dreptatea ta, alintă-ți corpul, antrenează-ți mintea ca un sportiv, iubește cu pasiune și arată-i omului pe care îl iubeșți, asta fără să îți fie frică că o să profite de iubirea ta, CĂ FRICĂ NU EXISTĂ.

E doar în mintea ta, indusă de orice și oricine vine din întuneric… Vă îmbrățișez și vreau să fiți informați, adică PUTERNICI”, a conchis Oana Zăvoranu.