Decizia luată de Auchan pentru cei care fac cumpărături online. Ce vei găsi pe site

Decizia luată de Auchan pentru cei care fac cumpărături online. Ce vei găsi pe site
Decizia luată de Auchan pentru cei care fac cumpărături online. Ce vei găsi pe site. Sursa foto: .retail-fmcg.ro/

Reprezentanţii Auchan vin în ajutorul clienţilor în contextul epidemiei de coronavirus, care se află în plină desfăşurare în ţara noastră. Astfel, retailerul introduce o serie de coşuri de cumpărături predefinite ce vor putea fi  comandate doar din magazinul online al companiei.

Decizia luată de Auchan pentru cei care fac cumpărături online. Ce vei găsi pe site

Supermarketurile Auchan din toată toată ţara vine în sprijinul clienţilor proprii şi pune la dispoziţia acestora o serie de coşuri de cumpărături predefinite.

Cumpărăturile pot fi comandate prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni şi sunt livrate prin curier rapid, în 48 de ore. Retailerul anunţă că împachetarea produselor se va face în condiţii stricte de siguranţă sanitară.

Potrivit reprezentanţilor Auchan, coşurile de cumpărături predefinite au fost special gândite pentru a acoperi nevoile alimentare de bază ale unei familii, ale animalelor de companie, precum şi cele de curăţenie a casei, în perioada epidemiei de coronavirus.

Ce se produse se regăsesc în coşurile de cumpărături predefinite

Astfel, clienţii Auchan beneficiază pe site-ul companiei de 6 coşuri predefinite de cumpărături: gustări şi băuturi, alimente variate de băcănie, produse destinate curăţeniei casei, două coşuri cu hrană pentru câini (talie medie şi mică) şi un coş cu produse pentru pisici.

Decizia luată de Auchan pentru cei care fac cumpărături online. Ce vei găsi pe site
Decizia luată de Auchan pentru cei care fac cumpărături online. Ce vei găsi pe site. Sursa foto: monkeybuzz.ro

În această perioadă foarte aglomerată, cu multe comenzi online, am decis sa creăm o serie de pachete predefinite, cu produse care răspund celor mai frecvente nevoi, pe care să le livrăm rapid şi bine românilor din toată ţara.

Pachetele pot fi comandate pe auchan.ro şi  sunt ambalate cu respectarea unor măsuri extinse de igienă şi siguranţă sanitară, pe care Auchan le-a pus în aplicare încă de acum câteva săptămâni atât în magazine, cât şi la pregătirea comenzilor online.

Feedback-ul clienţilor este unul bun până acum, aşa că am decis să extindem pachetele standardizate pentru a acoperi şi alte nevoi, cum sunt cele ale animalelor de companie, dar nu numai” a declarat Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan Retail România.

Preţurile pentru coşurile predefinite de cumpărături variază, în funcţie de tipologia aleasă, între 105 şi 155 lei. În următoarea perioadă, retailerul anunţă că o să adauge mai multe opţiuni disponibile exclusiv pe platforma online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI