Decizia judecătorilor în cazul lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu, reacție furibundă

Decizia judecătorilor în cazul lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu, reacție furibundă
Decizia judecătorilor în cazul lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu, reacție furibundă

După ce procesul lui Gheorghe Dincă a fost amânat, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata pe care monstrul din Caracal susține că a ucis-o, a răbufnit pe rețeaua de socializare.

Decizia judecătorilor în cazul lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu a făcut o postare pe Facebook în acest sens:

”DINCĂ s-a speriat de CORONAVIRUS‼‼‼ S-a amânat procesul de mâine de la Slatina‼ Să-l protejăm pe Dinca, să nu aflăm adevarul‼ Îmi este scarbă‼

P.S. VA IUBIM ÎNGERII NOȘTRI MINUNATI‼ NU V-AM UITAT ȘI VOM LUPTĂ PT VOI PÂNĂ LA MOARTE”, a postat Alexandru Cumpănasu, pe Facebook.

Gheorghe Dincă o duce rău în pușcărie

Gheorghe Dincă se află încă în arest preventiv din data de 25 iulie 2019, în urma anchetei preliminare. Magistrații de la Tribunalul Olt au decis prelungirea acestei măsuri pe data de 28 februarie 2020. Menționăm că, de-a lungul timpului, principalul suspect în cazul Caracal a avut tot soiul d eprobleme în pușcărie. Încă de când se afla încarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava, Gheorghe Dincă se plângea de tratamentul la care este supus de către prizonierii de acolo. Dar situația a escaladat pentru el. Reamintim că acuzatul a fost violat și mutilat de către ceilalți condamnați.

Conform surselor Impact.ro, inculpatul ar fi fost bătut și violat de către ceilalți deținuți, aceștia dorind să-l ”pedepsească”, aplicându-i același ”tratament” la care le-a supus pe victimele sale, respectiv Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Aceleași surse au afirmat că a fost desfigurat și lăsat inconștient, motiv pentru care soția sa a fost chemată de urgență la procuratură. De menționat în acest caz este și faptul că gardienii știau ce se petrece acolo, însă au preferat să nu vadă cele întâmplate. De asemenea, situația principalului suspect în cazul  Caracal este, cu adevărat, unul fără precedent, dat fiind faptul că acesta este izolat și păzit de restul pușcăriașilor, pentru ca furia lor să nu creeze un alt scandal între ceilalți prizonieri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI