Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj pentru Vica Blochină după plângerea făcută la poliție EXCLUSIV

Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj pentru Vica Blochină după plângerea făcută la poliție EXCLUSIV
Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj pentru Vica Blochină după plângerea făcută la poliție EXCLUSIV

Au trecut doi ani de la teribilul accident de mașină în care Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața. Regretatul designer a lăsat în urmă multă tristețe în sufletul celor care l-au iubit, dar și foarte multe datorii. Printre păgubiți se află și Vica Blochina, care îi făcuse lui Răzvan Ciobanu plângere la Poliție înainte de a muri, pe motiv că nu i-a înapoiat gențile de fițe date cu împrumut pentru o ședință foto. Contactată de reporterii Impact.ro, Elena Ciobanu, mama regretatului designer, spune că nu are habar despre aceste lucruri scumpe pe care nu le-a găsit în casa lui Răzvan: ”Ce genți să îi înapoiez Vicăi Blochina? Nu știu nimic. Am rămas de la fiul meu doar cu pisica!”

Mama lui Răzvan Ciobanu, mesaj pentru Vica Blochină

În ultima parte a vieții, Răzvan Ciobanu s-a confruntat cu imense probleme financiare, împrumutând diverse sume de bani de la prieteni, dar și lucruri scumpe, cum ar fi genți de mii de euro de la Vica Blochina, toate pentru o ședință foto. Vica îi făcuse plângere la Poliție înainte ca el să-și piardă viața în tragicul accident de mașină, pe 29 aprilie 2019. Vica a povestit despre imensa pagubă, după decesul lui Răzvan, la emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena 1:

”Dacă Răzvan era în viață, spuneam povestea. Dar acum, nu vreau să o spun. Nu vreau să vorbesc despre asta. Nu erau câteva genți, erau foarte multe genți. Da, l-am reclamat la Poliție. Recunosc”, a mărturisit fosta amantă a lui Victor Pițurcă la vremea respectivă.

Elena Ciobanu:”Ce genți să îi înapoiez Vicăi Blochina?”

Contactată de reporterii Impact.ro, mama lui Răzvan Ciobanu ne-a vorbit, în premieră, despre această situație:

”Ce genți să îi înapoiez Vicăi Blochina? Nu știu nimic. Am rămas de la fiul meu doar cu pisica Lili, care este foarte bine, crește frumos. Vreau să o țin cât trăiește. Este amintirea mea de la Răzvan, este singura mea alinare”, ne-a spus femeia îndoliată.

Răzvan Ciobanu își câștiga existența, în ultimii ani de viață, din creșterea și vânzarea pisicilor din rasa Sphynx, pe care le dădea cu 750 de euro. Părinții lui Răzvan Ciobanu se ocupă și acum de pensiunea ”Ciobănelul”, din satul vâlcean Ciungetu. Surse apropiate familiei ne-au spus că afacerea merge bine și în pandemie:

“De Paști, au aproape toată pensiunea ocupată, sunt turiști care vin și în perioada asta mai dificilă. Mai au câteva camere libere, un loc de persoană costă 950 de lei. În banii aștia este inclusă masa festivă de Paște, plus alte delicatețuri, sunt condiții foarte bune acolo”, ne-a mărturisit o sursă din anturajul familiei Ciobanu.

Prietenii lui Răzvan Ciobanu se pregătesc de parastasul de 2 ani

Avocata Laura Vicol, una dintre cele mai bune prietene ale lui Răzvan Ciobanu, ne-a spus, pentru Impact.ro:

“Chiar dacă se împlinesc doi ani de când Răzvan a plecat dintre noi, timpul nu a șters durerea din sufletele celor care l-au iubit. Adesea punem pe grupul nostru poze cu el, amintirile sunt singurele care rămân în urma noastră.

Cu siguranță ne vom întâlni atunci când se împlinesc doi ani de la dispariția sa, în limitele regulilor impuse de pandemie și vom rememora clipele frumoase petrecute împreună. Au fost multe discuții legate de presupuse datorii, însă nu s-a materializat niciuna în acest sens”, ne mărturisea aceasta.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața la vârsta de 43 de ani, într-un accident de mașină

Răzvan Ciobanu a murit la vârsta de 43 de ani, după ce a pierdut controlul volanului, la Săcele, lângă Năvodari:

”Cercetarea la faţa locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată, care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuşti unde, din cauza denivelărilor de pământ s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor la baza unui arbust”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Constanţa, Andreea Munteanu.

Urmăriți Playtech.ro și pe