10 iul. 2019 | 13:48

De unde provin ingredientele folosite la restaurantele KFC din România. Mulți spun că americanii ne-au luat de proști, dar nu e chiar așa

Știri generale
De unde provin ingredientele folosite la restaurantele KFC din România. Mulți spun că americanii ne-au luat de proști, dar nu e chiar așa
Ingredientele din KFC provin de la furnizori din România

Atât de bune încât nu te-ai mai întrebat ce conțin? Majoritatea oamenilor care aleg să consume mâncare de la fast-food nu este atentă la alimentație. Știai că mare parte din ingredientele deținute de fast-food-urile renumite provin din România?

Ingredientele de la restaurantele KFC, de la furnizori români

S-a demonstrat că un procent de 70% din ingredientele și alimentele care sunt folosite în restaurantele tip fast-food provin din România. Așadar, carnea, brânza și legumele folosite la KFC, Pizza Hut și Taco Bell sunt de la furnizori români.

Oficialii Sphera Franchise, deținători ai brandurilor: KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell de pe piața românească și pe cea a KFC din unele zone din Italia și în Republica Moldova au anunțat că alimentele și ingredientele sunt produse în România. „Peste 70% din alimentele şi din ingredientele grupului provin de pe piaţa din România, inclusiv categorii importante precum carne, brânză şi legume“, conform oficialilor Sphera.

Ingredientele din KFC provin de la furnizori din România

Ingredientele din KFC provin de la furnizori din România

Cutiozități despre mâncarea din restaurantele tip fast-food

1. Hamburgerii de la McDonald’s nu putrezesc. Explicația: carnea pierde apă în timpul procesului de gătire și rămâne aproape uscată;
2. Deși nu ai zice, Chicken McNuggets de la McDonald’s au patru forme. Acestea se numesc cizma, mingea, osul și clopotul;
3. O cană de ceai de la McDonald’s conține mai mult zahăr decât 2 ciocolate Snickers;
4. McDonald’s refuză mai mulți aplicanți decât Harvard;
5. Sandwich-ul Filet-O-Fish din restaurantele McDonald’s era preparat inițial pentru consumatorii catolici. Aceștia postesc în zilele de vineri, abținându-se de la carne;
6. Fondatorul lanțului fast food Wendy’s, a absolvit liceu la varsta de 61 de ani. Acesta nu a vrut ca succesul său să îi încurajeze pe copii să renunțe la studii;
7. Amestecul de carne de la Taco Bell nu îndeplinește cerințele minime prevăzute de Departamentul de Agricultură al Statelor Unite pentru a fi considerat “carne de vită”;
8. Taco Bell a încercat de doua ori să deschidă restaurante în Mexic. Și-au prezentat produsele drept “mâncare americană autentică”;
9. După ce a absolvit un curs de gătit, Steve Ells a vrut să își deschidă un restaurant de cinci stele. Pentru a strânge banii, a deschis fast food-ul Chipotle, care este astăzi unul din cele mai vizitate fast food-uri din State;
10. În urmă cu 40 de ani, datorită unei campanii de succes, puiul de la KFC era atât de apreciat de japonezi încat a devenit masa tradițională de Crăciun. KFC a devenit atât de apreciat încât comenzile pentru Crăciun erau facute cu 2 luni în avans;