De necrezut: Melania Trump are un amant?!? Cine este bărbatul căruia nu îi e frică de cel mai puternic om din lume

Melania Trump are un amant? Cine este bărbatul

Vestea care a făcut înconjurul lumii a fost că Melania Trump are un amant. Este sau nu adevărată escapada soției liderului de laWashington? Cine este bărbatul care nu se teme că a pus ochii pe soția prețedintelui Statelo Unite ale Americii?

Melania Trump are un amant? Cine este bărbatul?

Momente extrem de delicate în familia Trump! Presa din strinătate a făcut cunoscute detalii despre relația amoroasă a Primei Doamne cu șeful sercurității magazinului de bijuterii Tiffany. Se pare că președintele Statelor Unite ale Americii ar fi știut de această escapadă a soției sale și ar fi pregătit actele de divoț înainte de a deveni primul om în stat din SUA. Potrivit americanilor jurnaliști, există numeroase voci care afirmă că soții nu mai au de o bună bucată de timp o relație conjugală, inclusiv oameni apropiați cuplului.

În acest context, Prima Doamnă și-a găsit un iubit. Monica Byrne, scriitoare, alături de un fost angajat al emisiunii The Apprentice, au susținut separarea soților. În același timp, se mai vehiculează și că Donald Trump ar avea complexe din cauza înfățișării sale, după ce soția lui a început o altă relație. Se preconizează ca despărțirea lor pe cale legală să se facă imediat după terminarea mandatului liderului de la Washington.

Melania Trump are un amant? Cine este bărbatul pentru care l-a lăsat pe președintele SUA?
Melania Trump are un amant? Cine este bărbatul pentru care l-a lăsat pe președintele SUA?

Soția președintelui SUA a locuit cu presupusul amant?

”Melania nu locuia cu Trump nici în Trump Tower, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalurile emisiunii, iar locul de preluare nu era 5th Avenue”, a scris Casler pe Twitter. ”Doresc să vă reamintesc de ce Donald Trump este așa de nesigur de masculinitatea sa. Are un motiv foarte bun”, a scris un utilizator pe platforma de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI