De la Survivor, la Puterea Dragostei. Andy a scăpat secretul pe Instagram? Iată ce a declarat!

De la Survivor, la Puterea Dragostei. Andy a scăpat secretul pe Instagram? Iată ce a declarat!
De el Survivor, la Puterea Dragostei. Andy a scăpat secretul pe Instagram? Iată ce a declarat!

Andy de la Survivor și Cristi, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, au fost îndemnați de fani să meargă la Puterea Dragostei. Andy de la Survivor și Cristi au făcut live pe Instagram. Aceștia sunt plini de mușchi și au mii de admiratoare pe Internet, însă nu și-au găsit încă jumătatea.

De el Survivor, la Puterea Dragostei. Andy a scăpat secretul pe Instagram? Iată ce a declarat!

Taman de aceea, au afirmat, mai în glumă, mai în serios, că iau în considerare faptul de a participa la Puterea Dragostei. Fanii au fost pe loc de acord cu ideea lor, iar unul dintre aceștia chiar a afirmat că Andy s-ar potrivi cu Ella de la Puterea Dragostei. „Ella e pentru Andy”, a precizat  un urmăritor.

Legătura dintre Deea și Andy

Puțini știu că Deea de la Puterea Dragostei și Andy, Războinicul de la Survivor Romania, sunt din aceeași localitate prahoveană. Însă, legătura dintre ei este chiar și mai strânsă. ”Am fost vecini de bloc deci pot să spun că am copilărit împreună. În plus, Andy e cel mai bun prieten al fratelui meu”, a povestit Andreea Ghinescu.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mai dat și câteva amănunte din copilăria lui Andy. ”Era ambițios, cu foarte mult bun simț. La școală învăța foarte bine și arăta bine, cu mușchi încă de atunci. Era vânat de fetele din liceu”, a spus Deea de la Puterea Dragostei, despre Andy, care este mai mic decât ea cu aproximativ 3 ani.

Andy Constantin face parte din echipa Războincilor de la Survivor România. Acesta este atlet de performanță și practica fitness de peste 10 ani, fiind multiplu campion național la această ramură sportivă. Ca și background sportiv, acesta a mai făcut și karate, kick-boxing și kempo și, în paralel, vreme de 11 ani, a jucat fotbal. De asemenea, Andi este antreprenor și creator de conținut online.

Acum locuiește în București. ”Am ales să particip la Survivor România pentru că sunt un adept al provocărilor, am o fire competitivă și pentru că simt nevoia de o ieșire din cotidian, de o schimbare de direcție de la regulile înguste ale societății”, preciza Andi Constantin înainte de a pleca la Survivor România, emisiune filmată în Republica Dominicană.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI