De la PRO TV, de lângă scaunul lui Mihai Petre, direct în producția Kanal D. Beatrice Rancea a semnat deja contractul

De la PRO TV, de lângă scaunul lui Mihai Petre, direct în producția Kanal D. Beatrice Rancea a semnat deja contractul

Beatrice Rancea se pregătește să revină în postura de jurat în fața telespectatorilor. Ea a fost cooptată într-o nouă producție, care se va difuza din toamnă la Kanal D. „Îmi place dansul” se numește emisiunea în care va putea fi văzută, în curând, aceasta.

Beatrice Rancea revine la marea sa pasiune

Vreme îndelungată, Beatrice Rancea a făcut parte din juriul show-ului de succes Dansez pentru tine, de la Pro Tv. Ea îi avea colegi, într-unul din sezoane, la masa juriului, pe Emilia Popescu, Willmark, Mihai Petre și Edi Stancu, alături de care puncta evoluția concurenților pe scena. După această emisiune care a avut priză la public, Beatrice se pregătește pentru o nouă producție artstică. Este vorba despre Îmi place dansul, care va începe în toamnă la Kanal D.

Dansul este un mod de a trăi, de a visa, de a exista. Îmi doresc ca, prin intermediul acestui show, să cunosc tineri talentați, dăruiți dansului, care să impresioneze telespectatorii prin evoluțiile lor. Îmi doresc, de asemenea, ca această emisiune să reprezinte lozul lor câștigător în pariul cu scena, cu viața.”, declară Beatrice.

Când va începe noua emisiune tv și în ce constă premiul show-ului

„Îmi place dansul” este noua emisiune pe care Kanal D o va difuza din toamnă. Show-ul este bazat pe formatul internațional – The Dance Floor și pune la bătaie un premiu de 100.000 de lei.

Beatrice Rancea este unul dintre cei mai apreciati regizori de spectacole de teatru și opera, atât în țară, cât și în străinatate. A montat zeci de producții, dansul reprezentând o componentă importanța acestora. În prezent, Beatrice Rancea este Managerul General al Operei Nationale din Iasi, activitate în cadrul căreia îmbină pasiunea pentru scenă, calitațile de organizator și dorința de a aduce oamenilor, prin activitatea acestei instituții de cultura, cât mai multa bucurie estetica, spirituala.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI