Meci Simona Halep – Amanda Anisimova. LIVE TEXT. Halep pierde în sferturi la Roland Garros

Meci Simona Halep - Amanda Anisimova. LIVE TEXT. Halep pierde în sferturi la Roland Garros

Meciul dintre Simona Halep și Amanda Anisimova va avea loc astăzi! După ce campioana româncă a avut o zi liberă, acum, este gata să dea tot ce are mai bun în teren. Ziua de ploaie a dat peste cap programul Roland Garros în sferturile de finală. Organizatorii au decis să amâne meciul mult așteptat, urmând să fie reluat astăzi.

UPDATE 14.19 – Simona Halep a pierdut în 2 seturi cu Amanda Anisimova (2-6, 4-6) și a ratat calificarea în semifinale la Roland Garros.

 UPDATE 13.40 – Simona a pierdut primul set cu 6-2. Anisimova nu a lăsat-o pe româncă să își facă jocul.

UPDATE 13.05 Simona Halep și Amanda Anisimova au intrat pe teren și sunt pregătite să înceapă partdida din sferturile campionatului Roland Garros. La Paris, vremea pare să nu mai pună probleme, este soare, iar organizatorii par să nu mai aibă motive să oprească sau să amâne meciul.

„Nu cred că mai e cazul să spun cât de fericită sunt”

Cu toate acestea, Simona a primit o veste bună, după ce a primit trofeul din partea Federației Internaționale de Tenis pentru cea mai bună jucătoare din 2018, a fost laureata WTA pentru lovitura lunii, reușind forehand-ul din alergare în partida cu Johannei Konta, meci terminat cu scorul 7-5, 6-1, la turneul de la Madrid. „O bătălie între campioana en-titre și o sfert-finalistă în premieră, această confruntare va pune față în față doua jucătoare cu un stil diferit, care se află la poluri opuse în privința așteptărilor. Aflată pe locul 51 în clasament, Anisimova și-a croit calea spre sferturi fără să piardă vreun set la Paris, deși se află la a patra prezență pe tabloul principal la un Grand Slam”, conform site-ului oficial de la Roland Garros.

“Am jucat prima oară aici acum 2 ani şi am pierdut în primul tur. Atunci aş fi fost în culmea fericirii dacă aş fi mers mai departe. Acum, când am ajuns în sferturi, nu cred că mai e cazul să spun cât de fericită sunt”
Amanda Anisimova

Meciul dintre Halep și Asiminova se ține astăzi, la orele după-amiezii
Meciul dintre Halep și Asiminova se ține astăzi, la orele după-amiezii

Duelul generațiilor

Duelul din sferturile de finală de la Roland Garros va fi astăzi, 6 iunie, de la orele 13:00. Toți fanii Simonei Halep așteaptă cu nerăbdare confruntarea dintre aceasta cu Anisimova, mai ales că este primul duel dintre cele două. Părerile specialiștilor sunt deja împărțite: unii susțin că românca îi va da lecția cuveniă sportivei de 17 ani, iar alții cred că Amanda are șanse foarte mari de câștig, fiind prima jucătoare de 17 ani care ajunge la sferturile de finală.

„Eu nu am jucat pe arena centrală la 17 ani, eram doar în calificări. Dar nu am complexe în această privinţă, sunt mulţumită de evoluţia mea. Cred că nu e rău ca jucătoarele atât de tinere să ajungă atât de departe. Asta înseamnă că fac parte dintr-o generaţie mai curajoasă, care vede altfel lucrurile”
Simona Halep