De ce vrea Mircea Badea să plece din România. Anunțul clar al vedetei Antena 3

De ce vrea Mircea Badea să plece din România. Anunțul clar al vedetei Antena 3
De ce vrea Mircea Badea să plece din România. Anunțul clar al vedetei Antena 3

Mircea Badea este unul dintre cei mai buni prezentatori tv din România, însă niciodată nu a avut rețineri în a face declarații fără perdea. Recent, moderatorul de la Antena 3 a mărturisit că vrea să plece din România. Care este motivul?

Mircea Badea este decis să plece din România

Mircea Badea vrea să părăsească România. Prezentatorul tv a dezvăluit, cu sinceritate, că nu mai are motive să rămână în țara natală. Mai mult de atât, el a precizat că s-ar muta doar pe timp de pace, nu în cazul unui război, făcând referire la situația conflictuală dintre Rusia și Ucraina. În plus, Badea a concluzionat că nu i-ar fi teamă să se ducă la război dacă România ar fi atacată de ruși.

„Dacă începe războiul, eu sunt primul care se duce și, în niciun caz, din patriotism. Vreau să plec din România, absolut! N-am ce să caut aici, nu am nicio treabă aici. Din varii motive, nu am fost capabil să o fac. Dar aș pleca din România, dacă este pace, nu dacă vrea Vladimir Putin să mă determine să plec.

Dacă vrea Vladimir Putin pe mine, cetățean român, să mă determine să plec, nu plec. Dar nu din patriotism, ci de al dracu’! Dacă vine războiul, asta e, mă duc”, a declarat Mircea Badea, la emisiunea „În gura presei”.

Tot în cadrul show-ului pe care îl prezintă la Antena 3, Mircea Badea a povestit că a fost oprit de curând de Poliție. În timp ce se îndrepta spre casă, el a fost tras pe dreapta de agenții de circulație. Cu această ocazie, prezentatorul tv a ținut să-i transmită un mesaj lui Raed Arafat.

„Domnul Raed Arafat să le impună polițiștilor să poarte mască. Pe mine m-a urmărit miliția aseară prin oraș. Cu nino-nino, cu girofar sigur. Am oprit când am văzut că mă urmărește poliția. Mă duceam acasă, noaptea, de la muncă. Mergeam ca un om cu mașina mea veche, ponosită, cu o viteză minimă. Zic să mă dau cât mai pe dreapta să treacă miliția. M-am gândit că au o treabă importantă, că se duc să-i pupe pe infractorii de la Bolintin, poate au un indiciu și l-au prins pe bombardierul de la Arad. Ei nu treceau. Erau în spatele meu. M-am oprit”, a explicat Mircea Badea.

De ce nu se căsătoresc Mircea Badea și Carmen Brumă

Carmen Brumă a spus în repetate rânduri motivele pentru care ea și Mircea Badea nu s-au căsătorit până acum. Cu toate astea, vedeta a dezvăluit recent singurul motiv pentru care ar face acest pas. Ea a mărturisit că nu știe ce nu ar accepta niciodată într-o relație și nici nu depune prea multă energie pentru a se gândi la asta.

„Nu ştiu şi nici nu m-am gândit la asta, mi se pare pierdere de vreme şi de energie. Prefer să trăiesc şi o să ştiu eu când ceva devine „inacceptabil. Dacă Vlad şi-ar dori asta (n.r. căsătorie) şi ne-ar cere”, a spus vedeta despre povestea ei de iubire în cadrul unui interviu pentru VIVA!