De ce Vlăduța Lupău evită pozele în costum de baie. Care este explicația oferită chiar de vedetă

De ce Vlăduța Lupău evită pozele în costum de baie. Care este explicația oferită chiar de vedetă
De ce Vladuta Lupau evita pozele in costum de baie

Vlăduța Lupău este o artistă foarte apreciată în România. Extrem de frumoasă și cu o siluetă trasă ca prin inel, cântăreață uimește prin simplitate și modestie, calități cu care și-a obișnuit publicul încă de la debutul ei în showbiz-ul autohton.

Artista evită ipostazele în costum de baie. Care este motivul real

Artista Vlăduța Lupău a luat decizia să nu mai apară în costum de baie, deși are o siluetă de fotomodel. Aceasta a dezvăluit motivul real pentru care refuză să mai fie fotografiată în astfel de ipostaze.

Deși majoritatea divelor de la noi se dezbracă de inhibiții și pozează cât mai sexy, lăsând la vedere acele părți ale corpului după care bărbații se dau în vânt, nu este și cazul Vlăduței Lupău, care și-a jurat că nu mai apare vreodată în costum de baie.

Cântăreața obișnuia să pozeze sexy, în urmă cu câțiva ani. Însă, acest obicei a încetat, după ce a fost denumită ”sexy populăreasa”, poreclă pe care artista nu a agreat-o. Vlăduță știe că arată foarte bine, dar nu mai postează pe rețelele de socializare poze din vacanțe în care poartă costum de baie.

”M-a luat presa si mi-a zis sexy populareasa si de atunci am evitat sa mai pozez in costum de baie, nu e ca și cum nu arăt bine, dar n-am mai postat”, a dezvăluit Vlăduța Lupău pe contul de Instagram.

Vlăduța Lupău va îmbrăca rochia de mireasă

Vlăduța Lupău și Adrian Rus abia așteaptă să facă petrecerea de nuntă. Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul a fost amânat. Cei doi îndrăgostiți vor să organizeze o petrecere la care să fie invitați toți prietenii lor. O nuntă mică este exclusă. De aceea Vlăduța și Adrian mai așteaptă, deși își doreau extrem de mult ca evenimentul să aibă loc anul acesta. Legat de nuntă, artista a mărturisit că va purta două rochii de mireasă spectaculoase.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mă distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a precizat cântăreața Vlăduța Lupău în cadrul unei emisiuni TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI