Ce copilărie grea a avut Vlăduța Lupău, de fapt. Abia acum a spus prin ce a trecut: ‘Nu știe lumea asta’

Ce copilărie grea a avut Vlăduța Lupău, de fapt. Abia acum a spus prin ce a trecut: ‘Nu știe lumea asta’
Ce făcea Vlăduța Lupău la o vârstă fragedă. Nu mulți pot să zică așa ceva

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică de petrecere din România, așa că aceasta a ajuns să câștige foarte mulți bani și să aibă parte de tot ce își dorește într-un timp scurt.

Vlăduța Lupău a făcut dezvăluiri inedite. Ce copilărie grea a avut

Totuși, nu mulți știu că viața artistei nu a fost mereu roz. Aceasta a avut o copilărie grea, așa că abia acum s-a decis să le spună tuturor prin ce a trecut de la o vârstă extrem de fragedă. Nu mulți se pot lăuda că au muncit așa!

Vlăduța Lupău a copilărit alături de bunici, așa că nu a refuzat vreodată să îi ajute. Încă din copilărie, aceasta mergea și muncea cot la cot cu rudele sale, chiar dacă îi era greu să adune fânul sau să culeagă diferite legume din grădină.

„Vara mergeam negreșit la adunat de fân, la adunat căpițe. Nu știe lumea asta, dar mergeam la fân, la sapă, la cules de cartofi. Toate muncile pe care le făceau bunicii mei, le făceam și eu.

Bunica mă trimitea să aduc apă. Când mă trimitea bunica, mă pierdeam vreo oră jumătate prin pădure. Mă duceam la vale, mă scăldam.”, a dezvăluit Vlăduța Lupău în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Unde a cântat Vlăduța Lupău pentru prima oară: ‘Erau găini, porci’

Cântăreața de muzică de petrecere și-a amenajat prima scenă în curtea bunicilor. Vedeta a dus o viață extrem de simpă, așa că prefera să se urce pe un copac și să le cânte animalelor din ograda rudelor sale, dar și oamenilor ce munceau în fiecare zi în apropierea casei sale.

Vlăduța Lupău a ajuns să aibă un succes imens, dar puțini știu că bunica ei era foarte mândră în momentul în care o auzea cântând. Vedeta a recunoscut că și-ar fi ajutat rudele cu diferite treburi în grădină și în zilele noastre dacă mai erau în viață. 

„La casa bunicilor aveam prima scenă. Este un păr, cam de pe la 4-5 ani cochetam cu el. Are vreo 30 de ani, mă urcam pe el, mi se părea înalt. Aici cântam, erau găini, porci, era o grădină mare.

Nu mă aplauda nimeni, dar mie mi se părea că vocea mea răsună și cântam în continuare. Sau, când mergeam la cules de prune, cântam.

Îmi era rușine să cânt, dar o făceam până la urmă. Era mândră bunica mea pentru că eu cântam din tot pieptul și mă auzeau alți oameni care erau pe câmp, se opreau.”

Cred că, dacă trăiau, îi ajutam și acum cu mare drag, ca să mă relaxez.”, a mai zis Vlăduța Lupău la PRO TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI