De ce urlă Diana Șoșoacă la proteste. Explicația ei e senzațională, Diaspora îi va da Like VIDEO

De ce urlă Diana Șoșoacă la proteste. Explicația ei e senzațională, Diaspora îi va da Like VIDEO
De ce urlă Diana Șoșoacă la proteste. Explicația ei e senzațională, Diaspora îi va da Like VIDEO

Invitată în cadrul unui interviu la Canal 33, avocata momentului a făcut câteva dezvăluiri de senzație. Aceasta a răspuns la întrebările jurnalistului Alexandru Catalan care au reușit să scoată la iveală și o întrebare pusă de mulți români. Și anume: de ce urlă Diana Șoșoacă la proteste.

De ce urlă Diana Șoșoacă la proteste

Pentru a lămuri modul în care se prezintă în public, jurnalistul a comparat-o pe avocata Diana Șoșoacă cu o amazoană. Stilul ei, ce-i drept, pare mai puțin axat pe o luptă corp la corp și mai mult pe intimidare prin vorbe. Cu toate acestea, avocata a recunoscut de ce a avut anumite ieșiri publice la protestele la care a luat parte.

Diana Șoșoacă a mărturisit că a țipat, a urlat, deoarece s-a săturat de situația în care România se află. Și nu doar ea, ca țară, ci și poporul ei plecat peste hotare. Avocata susține că strigătul ei de disperare reprezintă vocea tuturor românilor care s-au săturat de situația în care ne aflăm. Mai ales a românilor care sunt nevoiți să plece peste hotare pentru a își face un rost în viață.

Diana Șoșoacă are familia în Diaspora

”Hai să facem diferența pentru că sunt multe articole desprinse din context despre mine. Sunt multe imagini cu mine, țipând în piață și așa mai departe. Hai să facem distincția dintre agora și expresia omului în agora. Strigătul acela care a ieșit din mine a fost strigătul poporului român abuzat de zeci de ani. A fost strigătul unei națiuni îngenunchiate, vândute, abuzate, sclavizate, uzată în folosul politicienilor și al politicii.

Am fost și suntem o nație înrobită. Eu nu mai suport și cu mine nu mai suportă milioane de oameni. Nu mai suportă Diaspora care își dorește să vină acasă și eu vreau să îi aduc acasă. Cea mai mare parte a familiei mele este plecată în străinătate. Cei mai mulți prieteni de-ai mei sunt în străinătate. M-am săturat să iau mașina și să mă plimb cu ea prin Europa timp de 2 săptămâni, ca să îi văd pe rând, timp de o zi.

E foarte puțin, raportat la 1 an de zile. Dar ne hrănim din acele momente unice și îi vreau acasă. Pe mine mă îndurerează ce se întâmplă în România. Eu am fost obligată să țip ca să mă audă cei mai surzi și cei mai orbi de la Guvern și din Parlament. Altfel nu se putea! A fost un răcnet al unei națiuni îngenunchiate, îndurerate, înlăcrimate.

Suntem o națiune distrusă cu o istorie inimaginabilă care acum este distrusă, inclusiv în cărțile de istorie. Nu se poate ca pentru Ștefan cel Mare să nu ai alocat nici măcar jumătate de pagină, iar despre Mihai Viteazul să ai doar 3 fraze. așa arată acum manualele de istorie. Cei care le scriu așa sunt trădători de țară, nu istorici, nu profesioniști. Să își asume distrugerea filonului național”, a mărturisit Diana Șoșoacă la Canal 33.

Urmăriți Playtech.ro și pe