De ce tatăl lui Meghan Markle nu-l place pe Prinţul Harry. Motivul neașteptat, dezvăluit chiar de fratele acesteia

de: Ana Chivu
05 11. 2021

Tatăl lui Meghan Markle nu-l place pe Prințul Harry. Care este motivul pentru care nu-și suportă ginerele? Chiar fratele ducesei de Sussex a recunoscut acest detaliu. Fanii cuplului sunt șocați.

Motivul pentru care tatăl lui Meghan Markle nu-l place pe Prințul Harry

O situație tensionată se simte în jurul oricărui membru care privește Familia Regală a Marii Britanii, mai cu seamă dacă vine vorba despre ducii de Sussex. Tatăl lui Meghan Markle nu-l place pe Prințul Harry. Se pare că iubirea dintre fosta actriță și tatăl copiilor ei nu este privită cu ochi buni de foarte mulți.

Nu este, însă, nicio noutate că între Meghan și părintele ei nu există o relație bună. Aflăm acum că Thomas Markle nu l-a plăcut niciodată pe ginerele său, dezvăluire făcută de fratele ducesei. Thomas Markle Jr. este acum unul din concurenții show-ului Big Brother VIP din Australia.

În cadrul proiectului nu s-a ferit absolut deloc să aducă în prim-plan detalii despre sora sa sau familia din care provine, fiind bine știut acest lucru și desigur așteptat de telespectatori. În episodul difuzat pe data de 2 noiembrie bărbatul în vârstă de 55 de ani a mărturisit că tatăl lui nu are deloc o părere bună despre propriul ginere.

„Nu-l place”

“Tatăl meu nu-l place. Spune că nu este în stare să-şi protejeze nici acele găini pe care le cresc în curtea casei lor. Poate c-am spus lucruri urâte despre ea, dar, cu toate acestea, îmi iubesc sora”

Mai mult decât atât, acesta le-a mai dezvăluit concurenților din reality show că nu crede acele mărturii făcute recent de Meghan conform cărora ar fi avut gânduri suicidale în perioada în care a făcut parte din Familia Regală a Marii Britanii.

Cu toate astea, el susține că-și iubește sora așa cum este și că dacă aceasta ar vrea să reia relația cu el, ar răspunde cu dragă inimă invitației de a purta discuții și de a încerca să aibă din nou o conexiune.

„De când a început relaţia cu Harry, ea s-a schimbat”

„Vor creşte şi vor dori să ştie mai multe lucruri despre ei înşişi. Ar trebui ca toţi să ne maturizăm puţin, să vorbim între noi, să ne împăcăm, pentru binele copiilor şi pentru binele nostru.

De când a început relaţia cu Harry, ea s-a schimbat”, a declarat tatăl lui Meghan Markle în emisiunea „Good Morning Britain”, unde a participat prin intermediul unei transmisiuni realizate din reședința lui din Mexic.