De ce sunt 20 de țigări în pachete. Descoperirea incredibilă: ce greșeală fac fumătorii

De ce sunt 20 de țigări în pachete. Descoperirea incredibilă: ce greșeală fac fumătorii
Există dovezi că nivelurile de nicotină din corp crește de la aproximativ 20 de țigări pe zi

Când vine vorba de țigări, statisticile sunt chiar îngrjorătoare, dacă ne referim la fumători. Dar și-a pus vreodată cineva întrebarea de ce sunt 20 de țigarete într-un pachet?

De ce sunt 20 de țigarete într-un pachet

Reglementările guvernamentale specifică numărul minim de țigări pe care le poți pune într-un pachet. Acesta variază în funcție de țară, dar 20 de țigări sunt acceptate aproape peste tot în lume.

Deci, cum s-au decis la 20 de țigarete? Cererea clientului. Fumătorul obișnuit consumă aproximativ 19 țigări pe zi, deci 20 a fost un număr rotund, care asigură un echilibru între satisfacerea cererii zilnice normale. Alții spun că pachetele de 10 țigarete s-ar vinde la fe de bine.

De exemplu, în Marea Britanie, țigările erau disponibile până de curând în pachete de 10 sau 20 de țigarete. Când a fost adoptată Directiva UE privind produsele din tutun, aceasta includea țigări electronice, chiar dacă nu folosesc tutun. Oarecum bizar au mandatat ca țigările să fie vândute numai cu 20 de țigarete în pachete.

Fumatul, o istorie vehce de câteva sute de ani

În timp ce fumatul țigării, spre deosebire de alte forme de tutun, nu fusese forma dominantă înainte de război, a devenit foarte popular în rândul trupelor pachetul cu 20 de tigări, nu în ultimul rând pentru că utilizarea țigărilor era mult mai practică în tranșee decât aprinderea unei pipe. Țigările erau disponibile pe scară largă soldaților și, de asemenea, le erau trimise frecvent de către organizații de caritate.

Merită, de asemenea, să luați în considerare relația dintre dimensiunea ambalajului și portabilitate
Reglementările guvernamentale specifică numărul minim de țigarete pe care le poți pune într-un pachet.

Merită, de asemenea, să luați în considerare relația dintre dimensiunea ambalajului și portabilitate. Un pachet mult mai mare de 20, să zicem, un pachet de 40, nu s-ar potrivi confortabil în buzunarul pantalonilor. Relația cu consumul este și ea fascinantă. 20 de țigarete pe zi este într-adevăr un nivel de consum destul de obișnuit.

Mai mult, există dovezi că nivelurile de nicotină din corpul cresc la aproximativ 20 de țigarete pe zi. Ceea ce înseamnă că fumătorii pot fi mai puțin motivați pentru consumul a mai multor țigări după ce au atins acest nivel. Cu toate acestea, există unele dovezi că mărimea ambalajului influențează atât consumul, cât și invers. De exemplu, un studiu privind obiceiurile de fumat din SUA, cu o normă de 20 de țigarete, și Canada, norma fiind de 25 de țigarete, a constatat că fumătorii canadieni era mult mai probabil predispuși să fumeze 25 de țigări pe zi decât ar face-o americanii. Ți în cele din urmă, există impactul prețurilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI