De ce stewardesele nu beau ceai sau cafea în timpul zborului. Mai bine faceți și voi la fel!

De ce stewardesele nu beau ceai sau cafea în timpul zborului. Mai bine faceți și voi la fel!
De ce trebuie să te ferești de băuturile fierbinți servite în avion

Multe persoane nu își închipuie că ar putea să înceapă dimineața fără o ceașcă de ceai sau cafea. Atunci când vine vorba despre un zbor lung, numeroși oameni preferă să se bucure de o astfel de băutură, însă stewardesele nu recurg la această plăcere. Care este motivul, de fapt?

Ce trebuie să știi despre băuturile servite în timpul zborului

Oricine a călătorit cu avionul dimineața a optat pentru o băutură, mai ales dacă nu a avut timp să servească o ceașcă de ceai sau cafea acasă, înainte de a pleca spre aeroport. Cu toate acestea, persoanele care fac parte din echipaj preferă să refuze această opțiune de foarte multe ori.

Mai exact, se pare că apa folosită pentru băuturile calde provine de la robinet, nu din sticle. Astfel, aceasta poate să fie neplăcută la gust, dar și să conțină anumite bacterii periculoase. Agenția guvernamentală de mediu din SUA a realizat un studiu în 2004 în acest sens.

Au fost găsite bacterii în 15% din 300 de aeronave analizate. Se pare că cel puțin 1 din 8 avioane încalcă standardele de igienă pentru apă, care este turnată printr-o conductă. Cei care vor să servească o ceașcă de ceai sau de cafea în avion trebuie să se gândească de două ori înainte, potrivit fabiosa.it.

Ce s-a aflat. Mulți o să fie surprinși de aceste lucruri

Doctorul Cedric Spak, specialist în boli infecțioase de la Baylor University Medical Center, le-a recomandat persoanelor care au un sistem imunitar slăbit să evite consumul de cafea, ceai sau alte băuturi fierbinți în timp ce se află în interiorul unui avion. Astfel, mulți o să se ferească de probleme.

De asemenea, specialistul a punctat că părinții nu ar trebui să umple biberoanele copiilor cu apa de la robinetul din avion. Niciodată nu se știe sigur că rezervorul este curat și dezinfectat, așa că este mai bine ca această metodă să fie evitată. Mulți își pot face provizii înainte de a se îmbarca.

Ce trebuie să facă mulți oameni

Astfel, persoanele care fac parte din echipajul unui avion se feresc să consume ceai, cafea sau alte băuturi fierbinți în timpul unui zbor, după cum a punctat publicația menționată mai sus. Cei care preferă să folosească acest mijloc de transport ar trebui să facă la fel pentru a nu se confrunta cu probleme.

Este destul de greu să nu îți dorești să savurezi o ceașcă fierbinte de ceai sau cafea în timpul unui zbor, însă specialiștii au explicat că aceste băuturi nu ar fi chiar așa de sigure.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI