Cum obții tratament preferențial din partea stewardeselor. Secretul s-a aflat: ce trebuie să faci

Cum obții tratament preferențial din partea stewardeselor. Secretul s-a aflat: ce trebuie să faci
Cum obții tratament preferențial din partea stewardeselor. Secretul s-a aflat: ce trebuie să faci

Este întotdeauna plăcut să fii tratat frumos. Dar, cu multe companii aeriene, mulți clienți vor continua să fie șocați de atitudinea și problemele pe care le pot avea când întâlnesc însoțitori de zbor care sunt plătiți mult prea prost și nu au nervii întinși la maximum.

Cum obții tratament preferențial din partea stewardeselor

Există totuși o modalitate de a te asigura că primești un tratament special de la stewarzi. Există o altă tactică genială pe care însoțitoarea de zbor Kat Kamalani a împărtășit-o recent pe TikTok, despre care susține că îți va oferi un tratament special de la întregul echipaj.

„Dacă faci acest lucru simplu pe un avion, îți promit că vei primi tratament regal de la însoțitorii de zbor”, spune Kamalani.

„A fi însoțitor de zbor este obositor. Ești mereu în diferite fusuri orare, te trezești la ore nebune, ai de-a face cu clienți furioși, așa că îți că promit data viitoare când zbori, dacă vrei un tratament special de la însoțitoarele de zbor, asta este tot ce trebuie să faceți …

Carduri cadou la Starbucks în valoare de o cafea. Adică 20 de lei sau 5-6 euro. Înseamnă totul pentru noi când un client ne oferă acest lucru și dacă nu ai carduri cadou, poți să ne oferi un baton de ciocolată, un balsam de buze, orice lucru de acest gen poate face ziua unui însoțitor de zbor.V

Vom ști unde stai, vom ști cum arăți și întregul echipaj se va asigura că ești tratat corespunzător”, spune stewardesa.

S-a iscat un adevărat scandal

Acest sfat a stârnit o dezbatere destul de mare în rândul adepților lui Kamalani. Unii au crezut că este genial, cu toate acestea, mulți alții s-au opus, spunând că este ireal că trebuie să plătești ca să fii tratat decent și că asta se numește mită.

Mai mulți utilizatori au intrat într-o discuție în contradictoriu.

„Păcat că nu asta este inclus în prețul biletului deja scump.”

„De ce ai nevoie atât de multe în timpul unui zbor, încât trebuie să faci tot posibilul să aduci cadouri? Tot ce fac este să citesc o carte, să beau apă și să dorm”, a spus cineva.

Kamalani a mai împărtășit, cu ocazii anterioare, ce deranjează însoțitorii de zbor, explicând că apăsarea butonului de apel în timpul decolării și aterizării este de-a dreptul enervantă (cu excepția cazului în care este o urgență).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI