De ce se simte mai bine Benone Sinulescu acum. Prietenul lui a divulgat ”cheia succesului” recuperării sale

De ce se simte mai bine Benone Sinulescu acum. Prietenul lui a divulgat ”cheia succesului” recuperării sale
De ce se simte mai bine Benone Sinulescu acum

Benone Sinulescu se simte mai bine acum, iar prietenul său a divulgat ”cheia succesului” recuperării sale. Amintim că artistul a fost găsit inconștient în urmă cu câteva săptămâni în locuința lui.

De ce se simte mai bine Benone Sinulescu acum

Acesta a fost transportat atunci de urgență la spital, iar medicii erau îngrijorați de starea de sănătate a sa. Cum se simte acum însă și ce declarații fac apropiații artistului.

Se pare că deși medicii erau rezervați cu privire la starea lui de sănătate, o minune ar fi făcut ca artistul să-și revină. Benone Sinulescu a fost apoi externat, iar acum se află acasă și se simte tot mai bine, conform declarațiilor apropiaților săi, care sunt de părere că rugăciunile celor apropiați i-au transmis energia puternică care l-a ajutat să se refacă.

”Este foarte bine, totul este spre bine, mi-a cântat la telefon, are aceeași voce cristalină. Totul este spre bine, este acasă, liniștit, se plimbă, se mișcă[…].Totul spre bine și mă bucură tare mult […] Ne-am rugat cu toții, iar energia această puternică l-au ajutat tare mult”, a declarat Nicolae Datcu, prietenul foarte bun a lui Benone Sinulescu, potrivit antena stars. 

Amintim că artistul în vârstă de 84 ani a leșinat pe 8 iulie, în casa de la țară, după care a fost internat la Spitalul Județean Arad. Soția solistului a spus că starea de sănătate a lui este una foarte bună. Ea i-a rugat pe medici să fie discreți în ceea ce-l privește pe artist și a refuzat să ofere informații despre starea de sănătate a soțului său.

Benine Sinulescu se delectează cu muzică clasică

Însă la două luni de la criza de sănătate prin care a trecut celebrul solist Benone Sinulescu, soția sa a decis să vorbească pentru Playtech despre cum își petrece vedeta timpul.

“Vă asigur pe toţi, simpli fani ai soţului meu sau amici foarte apropiaţi, că starea de sănătate a lui Benone evoluează spre bine. Are poftă de mâncare, face kinoterapie acasă, iese în grădină la plimbare.

Consider că îşi recapătă puterile cu fiecare săptămână ce ne îndepărtează de perioada aceea în care a trebuit să meargă la spital.”, a declarat Elena Sinulescu pentru Playtech.ro.

Soția sa, Elena, a dezvăluit că artistul ascultă muzică clasică.

“Mai bine să se spună despre mine că am făcut una sau alta sau că nu i-am permis să dea interviuri decât să nu-şi revină complet. Să mă injure lumea pe mine, dar el să se facă bine! Nu e niciun fel de problemă! Vă pot asigura că ascultă muzică aproape toată ziua.

Clasică, în primul rând, fiindcă are şi o pasiune spre asta. Chiar dacă toată lumea îl ştie drept vedetă a muzicii populare. M-a înnebunit cu Luciano Pavarotti. Toată ziua ascultă Pavarotti şi fredonează muzica marelui tenor italian.”, adaugă ea.

Urmăriți Playtech.ro și pe