De ce se ferește Iulia Vântur să vorbească despre relația cu Salman Khan, deși sunt de mult timp împreună. Dezvăluiri neașteptate

Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan: "Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună"

Iulia Vântur se ferește să vorbească despre relația cu Salman Khan, dar mai scapă din când în când câte o informație despre viața pe care o duce în India, acolo unde s-a mutat împreună cu iubitul ei în urmă cu aproape 7 ani. Vedeta mărturisește că este extrem de fericită, dar nu se gândește la căsătorie.

Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan: „Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună”

„Poate că mămică da. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a declarat vedeta.

Iulia Vântur susține că preferă să nu vorbească foarte mult despre relația ei cu Salman Khan, întrucât vedetele de la Bollywood nu au acest obicei. De fiecare dată când vedeta a dezvăluit secrete din relația ei cu actorul, presa din India a dezbătut subiectul zile întregi.

„La Bollywood, oamenii nu vorbesc niciodată despre relațiile lor. Există o anumită decență și din partea publicului din acest punct de vedere. Eu nu pot decât să respect lucrul acesta, pentru că relațiile trebuie să rămână personale. Sigur că și aici curiozitatea este mare, de exemplu dacă treci printr-un aeroport e aproape imposibil să nu te fotografieze cineva. Și în presă mai apar articole legate de relații și alte lucruri personale, însă starurile nu vorbesc niciodată despre acestea”, a spus Iulia Vântur.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI