Iulia Vântur, look nou! Ce schimbări a ales să-și facă iubita lui Salman Khan

Iulia Vântur, look nou!

De când a lăsat România pentru India, Iulia Vântur o ține numai într-o schimbare. De această dată, fosta prezentatoare TV a hotărât să își modifice look-ul. Cum arată acum iubita lui Salman Khan?

Iulia Vântur are un look nou!

Iulia Vântur s-a stabilit în India, iar schimbarea a fost destul de grea, lucru recunoscut și de fosta prezentatoare a show-ului ”Ferma vedetelor”, într-un interviu pentru VIVA!. „M-a încercat teama, nu e uşor să laşi tot ce ai construit şi să o iei de la zero. În India a trebuit să o iau de la zero ca individ, să mă adaptez unei lumi noi, diferite. A fost şi este un proces personal transformator intens.

India mi-a oferit oportunitatea să redescopăr cine sunt dincolo de job, nume, statut, fără prietenii de-o viaţă, familie şi mediul cunoscut”, a spus Iulia. Vremea a trecut, iar schimbările au început să vină buluc, căci trăiește acum într-o altă țară, cu alte obiceiuri și tradiții. Acest lucru se poate observa și din înfățișarea sa de acum. Dacă odinioară purta un blond platinat în parul său lung și haine cât mai colorate, acum, vedeta și-a ”întunecat” părul și alege ținute clasice.

Va reveni la blond?

Mai clar, Iulia Vântur s-a lăsat pe mâinile unor specialiști care au ajutat-o să își schimbe look-ul, scurtându-și părul. Fanii au admirat-o pe ”noua Iulia”, iar un admirator curios a întrebat-o dacă va reveni vreodată la blondul de altădată. „Vei reveni vreodată la culoarea blond?”, este comentariul fanului ei. În replică, vedeta a spus: ”Deocamdată nu simt să fac asta, dar nu exclud”.

Iulia Vântur, look nou! Ce schimbări a ales să-și facă iubita lui Salman Khan
Imaginea postată de Iulia Vântur pe Instagram

Fosta vedetă de la PRO TV a decis să o ia de la zero în India, revenind în țară ori de câte ori are timp, pentru a-și vedea părinții și prietenii ori pentru a participa la diferite evenimente. La mii de kilometri depărtare de țara natală și-a găsit și sufletul pereche, un actor, producător și cântăreț pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, celebru star la Bollywood. Acum că trăiește într-o țară cu alte tradiții și obiceiuri, este obligată să le respecte cu strictețe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI