De ce se ceartă Adelina Pestrițu cu Virgil Șteblea, în fiecare seară. Bruneta a recunoscut tot: „Așa vrea el”

de: Iulia Statie
22 07. 2021

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea formează un cuplu extrem de admirat, dar cei doi au parte și de câteva certuri! Frumoasa brunetă a dezvăluit de la ce pornesc anumite discuții în contradictoriu pe care le are cu soțul ei.

De la ce pornesc certurile dintre Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea: ‘Mă enervează’

Adelina Pestrițu a fost invitată astăzi, 22 iulie, la Vorbește lumea, unde a povestit că ea și soțul său au sărbătorit 2 ani de căsnicie. Totuși, vedeta a ținut să explice că relația sa nu este perfectă, oferind o lecție tuturor ce o privesc.

Frumoasa brunetă trăiește o poveste de dragoste superbă cu partenerul ei, iar cei doi se bucură de o minunată fetiță, Zeny.

Adelina Pestrițu este conștientă de faptul că multe fete ce o urmăresc în mediul virtual visează la o relație ca a ei, dar aceasta a povestit și că există anumite certuri între ea și Virgil Șteblea, la fel ca în orice cuplu.

„Suntem într-o continuă sărbătoare, nu avem nevoie de un motiv anume, bifăm 2 ani de căsnicie și 4 ani de relație. Am impresia că sunt cu soțul meu de o viață, s-au întâmplat multe.

A venit Zeny, am făcut nunta, am făcut botez, ne-am mutat de 2 ori. Ne bucurăm de fiecare clipă împreună. (…) Relația noastră nu e perfectă. Nu există relație perfectă.

Ne certăm, avem tot felul de subiecte pe care ne contrazicem, uneori mă enervează că își lasă hainele împrăștiate, eu îl enervez că nu închid geamurile seara și intră țântarii.

Avem tot felul de contradicții, e normal. Cred că ar fi și plictisitor să fie totul perfect.”, a spus Adelina Pestrițu.

Cum păstrează Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea flacăra vie în relație. Vedeta a dezvăluit secretul

De asemenea, Adelina Pestrițu a explicat că ea și soțul său sărbătoresc în fiecare lună relația pe care o au. Vedeta și Virgil Șteblea nu uită niciodată să se mai răsfețe, așa că aceasta a dezvăluit un truc de care orice cuplu ar trebui să profite.

„Virgil, de fiecare dată, e ceas. Eu recunosc că mă mai trezesc și la amiază. Noi în fiecare lună sărbătorim, pe data de 30, deschidem o șampanie.

S-a mai întâmplat să mai și uit, dar nu există să treacă ziua să nu bifăm cumva. A fost ziua în care noi am format un cuplu, adică ziua în care am decis să avem o relație.

Ne cunoaștem cu mult timp înainte să formăm un cuplu, ar fi de sărbătorit, dar ar fi prea multe zile. Ne rezumăm la data de 30, la zilele noastre de naștere, la Crăciun, Paște și ce mai este. (…)

Amândoi ținem minte când vine vorba de zile importante, suntem atenți, dar recunosc că eu sunt ceva mai aiurită.”, a adăugat bruneta.

Adelina Pestrițu: ‘M-am schimbat foarte mult’

Când vine vorba despre gelozie, Adelina Pestrițu a recunoscut că, din când în când, o relație mai trebuie să fie condimentată și de acest lucru, fără ca relația să devină toxică. Mai mult, vedeta a mărturisit și cum decurg certurile în familia sa.

„Gelos? Să știi, tot eu mă arăt mai geloasă. Și el e gelos, dar nu cred că arată.

Gelozia este dovada clară că există dragoste sinceră, dar să nu o ducem în gelozie bolnăvicioasă, să transforme relația în una toxică (…)

Sincer, cred că el e mai înțelegător, eu sunt mai impulsivă. Dar, m-am schimbat foarte mult și vreau să cred că am devenit mai înțeleaptă. Acum avem un copil, nu ne mai luăm de la toate prostiile.”, a mai zis vedeta.