De ce se căsătoriseră, de fapt, Andreea Bălan și George Burcea. ”Andreea a avut un adevărat șoc”

De ce se căsătoriseră, de fapt, Andreea Bălan și George Burcea. ”Andreea a avut un adevărat șoc”
De ce s-au căsătorit Andreea Bălan și George Burcea?

De povestea lor de dragoste la început superbă au știut mulți, dar abia acum s-a aflat începutul căsniciei celor doi. De ce s-au căsătorit Andreea Bălan și George Burcea?

De ce s-au căsătorit Andreea Bălan și George Burce?

Fanii cuplului au sperat la o împăcare fulgerătoare, dar nu se va mai întâmpla. Andreea este îndrăgostită de un alt bărbat, iar lui Burcea îi spune deja fostul soț. Acesta a făcut un lucru pe care niciun alt bărbat din trecutul ei nu l-a mai făcut, iar cântăreața nu mai e dispusă să treacă nimic cu vederea. Lucrurile între ei s-au fi încheiat de o bună bucată de vreme, dar pandemia întârzie planurile tuturor, iar cum multe procese au fost suspendate…și divorțul lor se lasă așteptat. Cântăreața a depus actele încă din urmă cu multe luni, așteptând acum primul termen.

Cei doi nu au niciun bun de împărțit, iar ea abia așteaptă să se termine toate chestiunile procedurale. „Andreea Bălan a avut un adevărat șoc atunci când a fost la un pas de moarte. Atunci, cum ea este femeie organizată, cum vrea să fie sigură că totul este bine pentru fetițele sale, a decis să se căsătorească cu George Burcea, se gândea că ar putea muri oricând și că trebuie să lase toate lucrurile în ordine. Pe vremea aceea, avea încredere că el va fi potrivit pentru acest lucru”, a dezvăluit o sursă wowbiz.ro, citată de viva.ro.

De ce s-au căsătorit Burcea și Bălan?
De ce s-au căsătorit Burcea și Bălan?

„Apoi au intervenit problemele”

„Nu știu dacă au mai schimbat zece vorbe în ultimele luni. Adică, atunci când George Burcea vine la Andreea Bălan acasă, ea pleacă, îl lasă cu fetițele lor, dar supravegheați de mama ei. Îi ransmite mesaje prin mama ei, dar doar dacă este necesar să îi spună ceva. La telefon, oricum, nu mai vorbesc, dar nici nu au ce…”, a dezvăluit o sursă wowbiz.ro, citată de viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI