Andreea Bălan a schimbat domeniul. Din ce face bani acum, când nu poate avea concerte

Andreea Bălan a schimbat domeniul. Din ce face bani acum, când nu poate avea concerte
Andreea Bălan a schimbat domeniul. Din ce face bani acum, când nu poate avea concerte

În urmă cu doi ani, Andreea Bălan a început să facă vlogging, dar în ultimele luni, din cauza pandemiei, artista s-a axat mai mult pe partea de online, încercând să fie foarte aproape de fanii săi.

Andreea Bălan a schimbat domeniul

Andreea Bălan își dorește să se întoarcă la concerte, dar între timp, se inspiră, compune și lanseză piese noi. Astfel, lipsa de activitate a determinat-o să găsească și alte variante productive și în același timp să se distreze, dar și să fie cât mai aproape de micuțele Ella și Clara.

”Mă axez mai mult pe family, pe toate năzbâtiile pe care le fac împreună cu fetele mele și sun foarte fericită că fiecare vlog atinge cel puțin 200 000 de vizualizări. Totodată, îmi țin fanii la curent și pe Instagram, pe Instagram am atins 1.300 000, în curând facem 1.400 000 și mă bucur foarte tare că deși este o perioadă dificilă reușesc cumva să fac și vlog, să fac și televiziune. Am resimțit cumva această perioadă dificilă prin lipsa concertelor, dar totodată îmi iau energia și fericirea din faptul că pot să fac lucruri frumoase și prin vlog, dar și prin televiziune și să ajung la inimile oamenilor”, a declarat Andreea Bălan, potrivit Mediafax.

Andreea Bălan se mai visează mireasă

Andreea Bălan a fost și va fi întotdeauna o familistă convinsă, astfel că artista și-a dorit mereu să aibă acasă un soț iubitor, un tată perfect pentru fetițele ei, precum și armonie în familie. Din păcate însă, deși toate aceste lucruri păreau a fi atinse alături de George Burcea, fericirea ei s-a destrămat la numai câteva luni de la nuntă, atunci când a anunțat că își spun „adio”. În prezent, Andreea Bălan se iubește cu Tiberiu Argint și chiar a fost surprinsă alături de el la mare, sărutându-se și îmbrățișându-se. Acum, toată lumea se întreabă dacă cei doi vor ajunge la altar, dat fiind faptul că Andreea se mai visează mireasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI