29 aug. 2022 | 10:40

De ce să pui un disc demachiant în aspirator. Trucul care îţi va lăsa casa curată

Diverse
De ce să pui un disc demachiant în aspirator. Trucul care îţi va lăsa casa curată
De ce pui discheta demachianta in aspirator

Atunci când ești în plin proces de curățenie generală, iată un truc genial pe care gospodinele l-au descoperit și poate deveni extrem de util. Tot ce trebuie să faci este să pui o cotonetă demachiantă în sacul aspiratorului, înainte de a te apuca de treabă. Acest mic secret te poate ajuta foarte mult.

Ce se întâmplă dacă pui o dischetă demachiantă în aspirator

Fie că aștepți musafiri și trebuie să faci o curățenie rapidă prin apartament sau nu ai planuri într-o zi de sâmbătă și te apuci să faci casa lună, gospodinele se iau cu mâinile de cap, atunci când trebuie să folosească aspiratorul.

Este greoi, face mult zgomot și pare a fi greu de manevrat, deși este extrem de eficient în îndepărtarea mizeriei și a murdăriei de pe toate suprafețele. Și, pentru că tot vorbim de trucuri geniale pentru curățenie, internauții au găsit o metodă ingenioasă care te va ajuta să îți faci viața mult mai ușoară.

Praful, murdăria și firimiturile intră în compartimentele interne ale aspiratorului, în special în furtun, tuburi și motor. De aceea, este foarte important să știm cum să curățăm eficient aparatul de aspirare.

Discheta demachiantă reîmprospătează aerul din casă

Tot ce trebuie să faci este să adaugi 2 sau 3 lingurițe de detergent uscat în recipientul de colectare a prafului de la electrocasnic, peste care vei pune o dischetă demachiantă îmbibată în uleiuri parfumate. Acest truc te va ajuta să îți împrospătezi casa.

Nu multe persoane știu că faimoasele cotonete demachiante reprezintă soluția ideală de a reîmprospăta aerul din interiorul locuinței. Un alt truc senzațional este să pui o dischetă în coșul de gunoi, înainte să pleci de acasă.

Toarnă o lingură de detergent pe fundul sacului și vei vedea cum acest secret îți va menține aerul curat și o mireasmă îmbietoare în casă. Poți opta pentru un parfum discret sau uleiuri esențiale, cu care vei îmbiba dischetele din bumbac.

În plus, metoda te poate ajuta să previi și gândacii de bucătărie. În loc de detergent mai poți adăuga și o lingură de bicarbonat de sodiu în sacul de gunoi.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro