30 aug. 2022 | 18:28

De ce să pui un burete de vase în mașina de spălat. Trucul e genial și te scapă de probleme

Diverse
De ce să pui un burete de vase în mașina de spălat. Trucul e genial și te scapă de probleme
De ce să pui un burete de vase în mașina de spălat. Utilizările nebănuite ale buretelui de bucătărie. Profită la maximum de el!

Probabil, bureții de vase sunt cei mai buni pentru a curăța murdăria și pentru a spăla vesela. Însă utilizarea lor nu trebuie limitată doar la activitățile din bucătărie. Bureții de vase pot fi folosiți în așa fel încât să vă ajute să vă ușurați sarcinile de curățenie în locuință și nu numai. Află în rândurile următoare de ce să pui un burete de vase în mașina de spălat rufe. În ce moduri inedite poți folosi aceste produse de curățenie.

De ce să pui un burete de vase în mașina de spălat

Bureții de vase își fac treaba foarte eficient și foarte repede. În mare parte, datorită texturii pe care o prezintă. Ei pot fi folosiți și la alte sarcini din apartament sau casă, care sunt independente de bucătărie. De exemplu, puteți folosi buretele de vase, adică partea aspră a acestuia, pentru a îndepărta puful de pe un articol vestimentar.

Tot cu ajutorul buretelui de vase, puteți păstra plantele de apartament sănătoase. Dacă strecurați un burete pe fundul unui ghiveci, acesta va absorbi excesul de apă atunci când udați planta. Acest lucru va împiedica adunarea umezelii în jurul rădăcinilor și oferă hrană de rezervă florilor.

Cu ajutorul unui burete de vase umed puteți îndepărta și părul de animale de pe covoarele din casă. Același instrument poate fi folosit pentru eliminarea părului de animale din fibrele articolelor voastre vestimentare. Pentru a face acest lucru, puneți un burete de vase în tamburul mașinii de spălat.

Alte modalități ingenioase de a folosi buretele de vase

Buretele de bucătărie poate fi folosit și pentru amortizarea obiectelor casante. Dacă depozitați, să zicem, un bol de ceramică sau o colecție de figurine, plasați bucățile de burete lângă orice părți fragile sau colțuri ascuțite ale acestora, care s-ar putea deteriora cu ușurință.

Tot cu ajutorul buretelui de vase puteți conserva aerul rece din locuință. Dacă aparatul de aer condiționat din apartament sau locuință este situat în apropierea unei ferestre care prezintă găuri, puteți presa un burete în locurile cu pricina pentru a păstra aerul rece în interior.

O altă modalitate ingenioasă de a folosi buretele de bucătărie vă poate ajuta să renunțați la tehnica bilelor de bumbac pentru îndepărtarea lacului de unghii. Vă puteți face propriul recipient pentru îndepărtarea lacului de unghii prin lipirea unui burete înmuiat în dizolvant în interiorul unui borcan.

Citește și: A pus un burete de vase în frigider și a făcut economie la bani. Cum te ajută acest truc secret

Nu în ultimul rând, plasând bucăți de burete de vase între degetele de la picioare poți îndepărta ușor oja excesivă, înainte de a se usca.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
E OBLIGAȚIE pentru șoferii din România. REGULA de care trebuie sa țină cont când întâlnesc un radar
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se schimbă LEGEA! Ce se întâmplă cu românii care NU locuiesc la adresa din buletin
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro