De ce să lași o lingură în punga cu castraveți. Secretul pe care sigur nu l-ai știut până acum

De ce să lași o lingură în punga cu castraveți. Secretul pe care sigur nu l-ai știut până acum
Motivul pentru care trebuie să pui o lingură în punga cu castraveți

Toate gospodinele trebuie știe acest truc genial care îți poate salva timp și bani. Care este motivul pentru care trebuie să pui o lingură în punga cu castraveți? Ai mai jos modul în care trebuie să procedezi și felul în care trebuie să depozitezi anumite alimente. Este vorba despre felul în care poți să prelungești durata de viață a produselor pe care le consumi zi de zi. Iată ce trebuie să faci! Cu siguranță o să împărtășești trucul cu prietenii tăi.

Truc pentru castraveți: pune o lingură în punga legumelor

Cu siguranță ultima grijă a tuturor este ca după cumpărături să așezi bine produsele. Află că este necesar acest lucru mai ales după ce te întorci de la supermarket.

Nu este recomandat să lași alimentele sau ingredientele în ambalajele cu care le-ai cumpărat. Acestea au de multe ori bacterii și fac unele lucruri să se deterioreze mai rapid decât ai vrea, ajungând astfel să se strice mai devreme de termen.

Este util să pui legumele, fructele, carnea și brânzeturile în caserole separate în locul potrivit din frigider pentru a te bucura de prospețimea lor.

Deseori ai observat cum castraveții în mod special se pălesc rapid, își pierd din textură și implicit și din gustul mai bun. Aceștia sunt consumați în special în sezonul cald, într-o salată care să te răcorească alături de roșii, ceapă verde și alte legume.

Ce trebuie să faci?

În medie, ei rezistă aproximativ două săptămâni dacă sunt depozitați corespunzător. Este nevoie să pui o lingură metalică în ei. Acesta este un truc din bătrâni care nu are, însă, o explicație, dar care funcționează.

De asemenea, tot pentru a-i păstra mai mult în preajma ta trebuie să îi învelești în hârtie de pergament pentru ca umiditatea să nu îi afecteze.

Este cel mai potrivit să cumperi atât cât știi că mănâncă familia ta, fără să risipești sau să-ți faci griji că se vor strica. Nu este recomandat să îi speli înainte să îi pui la rece pentru că au o protecție naturală împotriva stricării și degradării, care dispare la contactul cu apa.

Rețetă cu castravete perfectă pentru weekend

Ingrediente: 400 g iaurt, 2-3 castraveți mai mari, o legătură de mentă proaspătă, un căţel de usturoi, 100 ml lapte, sare

Mod de preparare: taie castraveții rondele și presară sare peste ei, ulterior lasă-i să-și elibereze sucul. Oprește câteva rondele pentru servit, ulterior taie restul legumelor cu ajutorul unui robot. Adaugă iaurtul, laptele, usturoiul feliat și menta spălată bine. Mixează și dă supa la rece pentru 60 de minute.