Gospodinele folosesc în bucătărie mai multe aparate, printre care blender, cuptor cu microunde, robot de bucătărie și multe altele. Funcția fiecărui aparat depinde de utilizarea pe care dorim să o asociem cu acesta. Cum ar fi să folosim uscătorul de păr în bucătărie? Există deja multe astfel de cazuri. Aerul cald al uscătorului de păr poate să aibă multe aplicații practice. Află cum folosești uscătorul de păr în bucătărie.
Trucurile geniale cu uscătorul de păr în bucătărie. Aerul cald al uscătorului de păr poate să accelereze îndeplinirea mai multor sarcini. Din acest motiv, unii bucătari celebri au întotdeauna un uscător de păr la îndemână. Deși ar putea să sune surprinzător, uscătorul de păr poate să ajute mult mai mult decât pare în bucătărie. Acesta poate încălzi, topi, usca, răci, curăța… și lista nu se oprește aici!
Totuși, mai întâi de toate, haideți să vorbim despre igienă. Motorul uscătoarelor de păr poate conține bacterii sau praf, așa că nu folosiți uscătorul de baie în bucătărie. Mai bine cumpărați un uscător de păr separat, pentru fiecare sarcină.
În continuare vom prezenta o listă de sarcină la care poate să fie folosit uscătorul de păr. Dacă veți ține cont de igiena uscătorului de păr și totodată îl veți folosi corespunzător, ați putea să ajungeți la concluzia că ar trebui să vă instalați un uscător de păr special în bucătărie.
1. Topiți ciocolata. Este una dintre cele mai evidente utilizări ale unui uscător de păr în bucătărie.
Este, de asemenea, una dintre cele mai confortabile opțiuni, deoarece nu trebuie să gătiți apă pentru baie de apă sau să folosiți cuptorul cu microundeș. Totodată, este mult mai ușor de controlat ca ciocolata să nu se lipească sau să nu se ardă, potrivit revistei The Kitchn.
2. Topiți untul pe care vreți să îl folosiți pentru a unge diverse obiecte de gătit. Tăiați untul în bucățele mai mici și topiți-l cu uscătorul de păr.
3. Dacă vreți să caramelizați zahărul, puteți utiliza uscătorul de păr pentru a-l topi.
4. Dacă aveți nevoie urgent de o strecurătoare pe care tocmai ați spălat-o pentru a cerne făina, uscați-o cu un uscător de păr. Fără doar și poate, aceasta va fi mult mai bine uscată decât dacă apelați la un prosop de bucătărie.
5. Uscați formele de prăjituri înainte de a le depozita. Veți evita, astfel, ruginirea.
6. Scoateți firimiturile din prăjitorul de pâinecu ajutorul uscătorului de păr.