De ce s-au despărțit Adelina Pestrițu și Speak. Relația lor a fost mereu una controversată

De ce s-au despărțit Adelina Pestrițu și Speak. Relația lor a fost mereu una controversată
Motivul despărțirii dintre Speak și Adelina PestrițuMotivul dspărțirii dintre Speak și Adelina Pestrițu

Speak trăiește acum o frumoasă poveste de iubire cu Ștefania, dar această relație vine după un eșec destul de mare. Iată motivul despărțirii dintre artist și Adelina Pestrițu! Abia acum s-a aflat adevărul.

Motivul despărțirii dintre Speak și Adelina Pestrițu

Speak și Adelina s-au mutat împreună după doar o lună de relație, iar lucrurile păreau că merg extraordinar, însă după doi ani și jumătate de relație au decis să-și spună adio. În ediția de ieri seară de la Asia Express, Speak a făcut câteva declarații surprinzătoare despre viața sa personală. După un joc sub forma unui test care să aducă în prim-plan echipele care se cunosc cel mai bine, la testimoniale i-a mărturisit Ștefaniei că a fost într-o relație mai mult sau mai puțin toxică în care era sub papucul partenerei. Se poate să fie vorba despre Adelina, solistul nedând un nume concret.

Cu toate astea, fanii vedetelor știu că cei doi au mimat la finalul relației o poveste care s-a terminat lin, în timp ce Ade era surprinsă mutând-și lucrurile pe ascuns, ulterior lăsand un mesaj în mediul online unde a spus că cei doi au ales să se despartă. Ea a fost încântată atunci de atenția care i s-a oferit, dar nu și Speak, care dorea doar să se axeze pe cariera sa muzicală.

Motivul despărțirii dintre Speak și Adelina Pestrițu
Motivul despărțirii dintre Speak și Adelina Pestrițu

„Am decis împreună să mergem pe drumuri separate”

„După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă, îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi că artist şi sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”
Adelina Pestrițu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI