De ce s-au certat Jador și Bogdan Mocanu: ‘A murit pentru mine’

De ce s-au certat Jador și Bogdan Mocanu: ‘A murit pentru mine’
Jador și Bogdan Mocanu s-au certat. Care este motivul pentru care nu mai sunt prieteni?

Jador și Bogdan Mocanu au fost cândva buni prieteni. Din păcate, relația lor frumoasă pe care fanii o apreciau a dispărut total. Care este motivul pentru care cei doi aproape că au ajuns la cuțite? Ce le-a stricat prietenia?

Jador și Bogdan Mocanu nu mai sunt prieteni: motivul pentru care s-au certat

Prietenia dintre Jador și Bogdan Mocanu îi făcea cândva pe unii invidioși, mai cu seamă că artistul a menționat că nu oricine intră în familia sa și ajunge să fie atât de apropiat cu el. Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară în cadrul emisiunii ‘Puterea Dragostei’ unde veniseră să-și găsească jumătatea.

Băieții nu au reușit să plece acasă cu o parteneră, dar au rămas de pe urma acestei experiențe cu o prietenie fantastică pe care o credeau a fi pe viață. Din păcate, fanii au fost surprinși să afle că ei s-au certat și că nu există șanse prea multe să ajungă la o relație mai bună.

Nu mai vrea să audă de vedetă

Bogdan Mocanu a lăsat să se înțeleagă faptul că solistul s-a schimbat radical și că nu-l mai consideră prietenul lui. De asemenea, tot acesta a subliniat că-și va aminti de Ionuț Dumitrache pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la show-ul iubirii, în niciun caz de persoana care este acum.

Băiatul a pus totul pe seama notorietății care a venit într-un val imens asupra lui și care l-a făcut să fie total alt om, motiv pentru care a considerat că relația lor nu mai are cum să continue.

Ce s-a schimbat?

“Jador a murit pentru mine. Salut, salut, ne vedem noi la studio, cam atât. S-a schimbat el ca om. Mai are momente când te sună, în fine. Important e să fie acolo la momentul potrivit și el nu prea a fost. Din partea mea, orice ar face pe lumea asta, la orice oră m-ar suna, eu sunt acolo.

Odată ce mănânci dintr-o farfurie cu un om, nu poți trece așa cu vederea. Vorbește Jador artistul și nu Ionuț omul. Cuvintele lui sunt auzite și luate în seamă de multă lume.

M-a supărat faptul că a pus că îmi doresc altceva de la prietenia cu el, bănuiesc că ar fi vorba despre faptul că aș vrea atenție pe baza faptului că sunt supărat pe el. I-am fost negreșit alături”, a spus Bogdan Mocanu, potrivit Wownews.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI