De ce s-au certat de fapt Bianca Drăgușanu și Vica Blochina. S-a aflat acum mărul discordiei

De ce s-au certat de fapt Bianca Drăgușanu și Vica Blochina. S-a aflat acum mărul discordiei
De ce s-au certat de fapt Bianca Drăgușanu și Vica Blochina

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina nu mai sunt prietene. Ba mai mult, cele două sunt în război total, iar totul s-a întâmplat, susține blondina, din cauza fostului ei soț, Alex Bodi.

De ce s-au certat de fapt Bianca Drăgușanu și Vica Blochina

Bianca spune că scandalul cu fostul soț a dus la conflicte cu fostele sau actualele femei din viața lui. Ultima prietenă cu care Bianca s-a certat și cu care nu mai are legătură acum este Vica Blochina, care ar fi trădat-o pe vedetă.

„Vica m-a trădat și am rupt orice legătură cu ea! S-a anturat cu personaje care mi-au făcut rău. Mă refer la fostul soț. Când stai la masă cu dușmanul meu nu-mi mai ești prieten“, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca și Iulia Sălăgean, război total

De altfel, Bianca se înțelegea de minune cu fosta soție a lui Alex Bodi. Cele două erau tot timpul împreună, până când Iulia i-a ținut partea lui Bodi și i-a declarat război Biancăi.

Înregistrarea în care cele două s-au certat acasă la Gabi Bădălău este publică, iar Bianca și Iulia nu și-au mai vorbit de atunci.

”Toate sunt turnătoare, eu cu niciuna nu vreau să fiu prietenă, știu ceva și imediat te toarnă, și eu le torn pe ele. Cea mai mare turnătoare din viața mea este o fostă prietenă de-a mea, venită în viața mea chiar cu scopul de a mă filma, de a mă poza”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi a fost surprins la masă alături de Vica Blochina. Cei doi s-au distrat și au râs împreună, iar imaginile au ajuns atât pe Instagramul afaceristului, cât și pe contul fostei amante a lui Pițurcă.

Bianca și Oana Zăvoranu, scandal pe internet

Nu este prima sau ultima persoană de care Bianca s-a îndepărtat. Deși era văzută prin aceleași anturaje în care umbla și Oana Zăvoranu, se pare că actrița a început să spună lucruri urâte despre Bianca.

 „De la niște Instastory-uri, ea a zis niște lucruri, eu niște lucruri, ne-am porcăit una pe alta în ultimul hal.

Apoi i-am zis: . Eu o iubesc, o apreciez, e super mișto, deșteaptă, descurcăreață. De unde luam masa împreună și ieșeam, ea a început să vorbească urât de mine, apoi am zis și eu chestii urâte despre ea.

Apoi mi-a dat un mesaj, am vorbit, ne-am cerut scuze, ne-am împăcat. Știe că e specială”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI