De ce s-ar fi căsătorit Andra cu Cătălin Măruță, de fapt. Smiley a dat-o de gol la Românii au talent

De ce s-ar fi căsătorit Andra cu Cătălin Măruță, de fapt. Smiley a dat-o de gol la Românii au talent
De ce s-ar fi casatorit Andra cu Catalin Maruta de fapt, Smiley a dat-o de gol

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din România. Cei doi sunt împreună de mai bine de 14 ani, iar povestea lor de dragoste pare desprinsă din cărțile cu basme. Smiley a dat-o de gol pe jurata de la Românii au talent. Ce iubește Andra cel mai mult la Măruță și de ce s-a măritat cu el.

De ce s-ar fi căsătorit Andra cu Cătălin Măruță, de fapt

Într-o perioadă nefastă a showbizului românesc, în care foaret multe cupluri s-au destrămat și multe căsnicii s-au terminat într-u divorț neplăcut, celebra artistă și prezentatorul emisiunii „La Măruță” de la PRO TV sunt un exemplu de familie completă și unită, iar fericirea lor deplină are două nume: David și Eva.

Deși sunt două firi discrete, Andra și Cătălin Măruță nu vorbesc foarte des despre relația lor, fiind genul care preferă întotdeauna faptele în detrimentul vorbelor. Cu toate acestea, iubirea reciprocă pe care o simt cele două vedete este aproape palpabilă, spun fanii solistei.

În cea mai recentă ediție de la Românii au talent, Andra l-a complimentat pe un concurent care poartă același nume ca soțul ei, ceea ce l-a amuzat pe Smiley. Întrebată dacă și-a ales partenerul după nume, artista i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste lui Cătălin Măruță.

Andra: Are şi nume frumos, „Cătălin”!

Smiley – Păi, ce? Tu ţi-ai ales soţul după nume?!”

Andra: Eiii, mi-am ales… Dar ce? Tu ţi-ai ales-o după nume pe Pistol? Pe Gina Pistol… Cum să zici aşa ceva?! Nu… Dar pentru că îl iubesc, iubesc tot ce înseamnă omul ăla…numele, tot.”

Andra, dezvăluire din initimitatea ei cu Măruță

Nu este prima dată când Andra dă din casă. Acum câteva săptămâni, frumoasa artistă a mărturisit că iubirea pentru soțul ei poate fi întrecută doar de dragostea pe care o simt pentru mâncare, în special pentru dulciuri, lucru aprobat de Alexandra Dinu.

Plăcere mai mare în viață nu există, mâncarea mi se pare…!, a mărturisit Andra după ce a mâncat o gogoașă.

Știi cum era aia, cum ziceam la școală? Fie pâinea cât de rea, tot mai bună mi se pare ****!”, a spus Florin Călinescu, moment în care cele două jurate, Andra și Alexandra Dinu au început să râdă.

Acum, la mine a trecut pe locul 2. Gogoșica e mai…”, a recunoscut sincer Andra despre faptul că preferă mâncarea înaintea relațiilor intime.

Importantă”, a spus Alexandra Dinu râzând.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI