De ce s-a supărat Cătălin Măruță pe Andreea Bălan. Prima apariție a vedetei la PRO TV, după ce a demisionat de la Antena 1

de: Ionuț Vieru
10 10. 2024

Andreea Bălan a surprins publicul cu o apariție inedită la Pro TV, după o absență îndelungată de pe micile ecrane, mai ales în contextul în care și-a anunțat recent plecarea de la Antena 1. Vedeta, cunoscută pentru cariera sa impresionantă în muzică și televiziune, a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, alături de fiicele sale, Ella și Clara, marcând astfel o revenire mult așteptată de fanii săi.

Revenirea la Pro TV după demisia de la Antena 1

Această apariție televizată vine la scurt timp după ce Andreea Bălan și-a anunțat plecarea de la Antena 1, rețeaua de televiziune unde a activat timp de mai mulți ani. Demisia sa a generat speculații în presă și printre fani, însă artista nu a oferit prea multe detalii cu privire la motivele din spatele acestei decizii. Cu toate acestea, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea a vorbit cu entuziasm despre noua etapă din cariera sa, exprimându-și bucuria de a fi din nou în fața publicului.

„Wow! Pro TV! N-am mai fost de patru ani și atunci nu am vorbit! Când am avut derogare atunci! Acum vorbesc, e totul în regulă! S-a dat liber! Mă simt foarte bine să fiu aici, cu voi, și mă simt bine liberă. Sunt liberă!”, a declarat Andreea cu zâmbetul pe buze, evidențiind o schimbare importantă în viața ei profesională.

Planuri muzicale și concertul de la Sala Palatului

Pe lângă discuțiile despre viața personală, Andreea Bălan a oferit detalii despre proiectele sale artistice. În timpul interviului, artista a dezvăluit că lucrează intens la un nou album, care va fi lansat sub titlul „O lume minunată”. Numele albumului nu este întâmplător, acesta incluzând și o piesă reinterpretată, în colaborare cu fiicele sale, după celebra melodie a regretatului Mihai Constantinescu. „O lume minunată” va include nu mai puțin de 20 de piese, dintre care 10 vor fi reinterpretări speciale ale unor melodii care au marcat cariera Andreei.

Culminarea acestor eforturi va fi concertul pe care artista îl va susține la Sala Palatului pe 16 octombrie, un eveniment grandios, așteptat cu nerăbdare de fanii săi. În emisiune, Cătălin Măruță nu a pierdut ocazia să glumească pe seama acestui concert, spunând în mod amuzant că este „foarte supărat” pe Andreea pentru că nu l-a invitat la spectacol.

„Copii, eu sunt foarte supărat pe mama voastră. Pe mine nu m-a invitat la Sala Palatului, pe 16 octombrie. Eu dansez mai bine decât Petrișor, mama voastră mi-a fost mie profesoară de dans!”, a glumit Măruță, spre amuzamentul întregului platou.

Andreea a răspuns cu umor la provocare, asigurându-l pe prezentator că îi va rezerva două bilete într-o lojă. „Pentru tine mai am undeva într-o lojă două bilete”, i-a spus ea, râzând.

Viața de familie și relația cu Victor Cornea

Pe lângă planurile profesionale, Andreea Bălan a discutat și despre viața personală, vorbind deschis despre relația sa cu Victor Cornea, un jucător de tenis care se bucură de o carieră de succes, fiind clasat în top 100 mondial. Artista a menționat că Victor este un sprijin important în viața sa și a familiei sale, locuind împreună și susținând-o atât pe ea, cât și pe fiicele sale.

„Victor e alături de noi, locuiește cu noi, ne susține foarte mult. Are turnee pentru că e în TOP 100. Am învățat puțin tenis și eu. Victor îmi oferă foarte multă pace și liniște”, a declarat Andreea, evidențiind echilibrul pe care l-a găsit în relația lor.

În plus, Andreea a oferit detalii despre dinamica familială din prezent. Mama sa s-a mutat recent alături de ea și Victor, ajutând-o să își gestioneze viața de zi cu zi. De asemenea, cântăreața a subliniat că întreaga familie, inclusiv fiul lui Victor și mama acestuia, formează acum „o familie mare, frumoasă”.

Activitățile fiicelor și prioritățile familiei

Fiicele Andreei, Ella și Clara, sunt deja implicate în diverse activități care le ajută să își dezvolte aptitudinile și pasiunile. Artista a menționat că cele două fetițe participă la lecții de tenis, pian și gimnastică, ceea ce le menține active și implicate în activități recreative și educative.

„Fetele sunt minunate. Ella și Clara sunt implicate în multe activități. Tenis, pian, gimnastică – avem o agendă destul de plină!”, a spus Andreea cu mândrie.