18 mart. 2024 | 14:37

De ce s-a mutat Ramona Bădescu din România, de fapt. Cât de scump a plătit prețul succesului

Monden
De ce s-a mutat Ramona Bădescu din România, de fapt. Cât de scump a plătit prețul succesului
De ce s-a mutat Ramona Badescu din Romania, de fapt

Ramona Bădescu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare, fiind una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete autohtone de peste hotare. Superba brunetă s-a mutat definitiv din România acum mulți ani, însă puțini sunt cei care știu care a fost prețul pe care a trebuit să-l plătească pentru o carieră strălucită și o viață liniștită.

O carieră în plină ascensiune

Ramona Bădescu, numele care a strălucit pe scenele românești în anii ’90, a fost asociată, dintotdeauna, cu eleganța, frumusețea și succesul în lumea modelingului și a cinematografiei.

Cu toate acestea, în ciuda aparențelor strălucitoare, viața ei nu a fost lipsită de provocări și sacrificii. Una dintre deciziile cele mai controversate a fost mutarea sa din România și stabilirea în Italia, o schimbare care a stârnit multe întrebări și speculații din partea celor curioși.

Născută în România, Ramona Bădescu și-a început cariera în modeling încă de la o vârstă fragedă. Frumusețea ei ieșită din comun și talentul natural au atras rapid atenția industriei modei, iar ea a devenit unul dintre modelele cele mai cunoscute și căutate modele de la noi din țară.

Succesul său pe plaiurile mioritice a propulsat-o pentru o carieră de talie internațională, unde a colaborat cu cele mai prestigioase case de modă și reviste de profil din lume.

Vezi și De ce s-a mutat Elena Cârstea din România, de fapt. Adevăratul motiv pentru care a renunțat la muzică

Motivele din spatele mutării

Cu toate acestea, Ramona Bădescu a uimit pe toată lumea atunci când a luat decizia drastică de a părăsi definitiv România și de a se muta în Italia, hotărâre influențată de mai mulți factori.

Unul dintre motivele care a dus la această schimbare a fost dorința brunetei de a-și extinde cariera și de a explora noi oportunități într-un mediu mai larg și mai competitiv.

Italia, fiind una dintre capitalele modei și a cinematografiei europene, părea să ofere mai multe perspective pentru Ramona Bădescu în continuarea ascensiunii sale profesionale.

Prețul succesului

Cu toate că mutarea în Italia i-a adus noi oportunități și succese profesionale, Ramona Bădescu a plătit un preț considerabil pentru acest succes.

Schimbarea de mediu și de cultură a implicat nevoia, aproape imediată, a divei de a se adapta la un nou stil de viață și la o nouă limbă, provocări care nu au fost întotdeauna ușor de depășit. De asemenea, distanța de familie și de prieteni a adus cu sine sentimente de nostalgie și singurătate.

Adaptarea la noul mediu

Cu toate că inițial a fost dificil să se adapteze la viața în Italia, Ramona Bădescu și-a depășit treptat temerile și incertitudinile.

A învățat limba italiană, și-a făcut noi prieteni și a reușit să-și construiască o carieră de succes în televiziune și cinematografie. Astfel, a demonstrat că este o femeie puternică și perseverentă, capabilă să facă față oricăror provocări pe care viața i le-a pus în cale.

Vezi și De ce a plecat Mădălina Ghenea din România, de fapt. Prețul plătit de frumoasa olteancă pentru succesul internațional

Mamă la 50 de ani

După ce a împlinit jumătate de secol, Ramona Bădescu a mărturisit că a devenit cea mai fericită femeie din lume, împlinindu-și cel mai arzător vis, acela de a fi mamă. La 50 de ani, vedeta l-a adus pe lume pe fiul ei, micuțul Ignazio, cel care a devenit, pe loc, centrul universului său.

”De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră.

Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui.”, declara actrița, acum ceva timp.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Capital.ro
Noul metrou Metropolis a ajuns în Depoul Berceni din Bucureşti. Primele imagini cu garnitura şi noile dotări
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
UCRAINA a primit RACHETELE! Lovitură finală pentru RUSIA!
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro