De ce s-a lăsat Loredana Groza, de fapt, de manele. Un bărbat a convins-o (exclusiv)

de: Iulia Statie
11 08. 2021

Loredana Groza a fost în mijlocul controverselor în ultima perioadă, dar aceasta a cunoscut și un succes enorm în momentul în care a decis să își îndrepte atenția spre manele. Totuși, vedeta a renunțat la acest gen muzical, iar motivul este unul inedit.

Loredana Groza s-a lăsat de manele! Care este motivul

Loredana Groza și-a surprins fanii în momentul în care a lansat piesele ‘Fericire’ și ‘Suflet și trup’ alături de maneliști cunoscuți. Mulți au apreciat decizia ei, în timp ce alții au criticat-o pentru faptul că s-a implicat în acest gen muzical ce le-a adus mult succes artiștilor în pandemie.

Totuși, iată că vedeta s-a decis să se întoarcă la muzica pop. Aceasta a dat lovitura cu ultimele două piese lansate, dar are alte planuri.  Mihai Ogășanu, autorul piesei ‘Zig-Zagga’, a reluat colaborarea cu artistă, așa că aceasta o să le pregătească noi surprize fanilor după ce a lansat două manele.

„Loredana s-a reinventat tot timpul, chiar dacă a fost pe plus sau pe minus, sunt niște calități pe care mulți artiști nu le au, să iasă din șabloane și din spațiul de confort.

Conjunctural, lucrurile au mers într-o direcție, dar nu rămân așa. Eu și Loredana am reluat colaborarea, după 16 ani. Vor fi piese pop, o să fie ceva modern, o mare surpriză.”, a declarat Mihai Ogășanu pentru Impact.ro.

Cum a fost convinsă Loredana Groza să se apuce de manele, de fapt

Loredana Groza nu stă pe gânduri atunci când vine vorba despre o nouă provocare, așa că artista nu a refuzat propunerea de a se apuca de manele, demonstrând că se poate reinventa oricând. Costi Ioniță a contactat-o pentru respectivele melodii, iar ea a acceptat imediat.

„I-am spus direct ce vreau de la ea. Ce-ar fi să faci o melodie sau două alături de numele mari ale muzicii de manele? Cred că nu au trecut două secunde şi Loredana a acceptat imediat.

Chestia asta nu e chiar la îndemâna tuturor. Un mare artist se poate reinventa.

Dincolo de prejudecăţile unuia sau altuia, videoclipul despre care vorbesc mulţi dintre semenii noştri azi e unul care a adus un mare succes!”, ne-a spus Costi Ioniță.

Artista, criticată dur de fani

Cameleonica Loredana Groza are o carieră strălucitoare, dar mulți fani au criticat-o în momentul în care aceasta a colaborat cu maneliști cunoscuți. Vedeta a preferat să le explice tuturor că se implică în orice proiect cu pasiune, fără a ține cont de genul muzical.

„Muzica este iubire! Muzica este fericire! Muzica e un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… De fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical.

Am fost primul artist din România care a făcut cross over cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gipsy music, electro, trap, reușind să scot din underground în atenția marelui public artiști și stiluri muzicale.

De fiecare dată mă implic total, cu pasiune în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești.”, a transmis vedeta.