De ce s-a întors Alina Pușcaș la Antena 1, la scurt timp după ce a născut. Mărturisiri în premieră

De ce s-a întors Alina Pușcaș la Antena 1, la scurt timp după ce a născut. Mărturisiri în premieră
De ce s-a întors Alina Pușcaș la Antena 1, la scurt timp după ce a născut

Actrița și prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva” s-a întors la Antena 1, la scurt timp după ce a născut. De ce a revenit atât de repede pe micile ecrane?

De ce s-a întors Alina Pușcaș la Antena 1, la scurt timp după ce a născut?

Alina Pușcaș este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stroenescu din vara anului 2017, alături de care are acum trei copii. Actrița și prezentatoarea TV a devenit mamă pentru prima dată aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, în august 2015. Doi ani mai târziu, în luna octombrie, vedeta a adus pe lume al doilea copil, o fetiță pe nume Melissa Antonia. Pușcaș a născut cel de-al treilea copil, o fetiță pe nume Iris, pe 3 august 2019.

Cu trei minuni în casă, fanii actriței se întreabă cum se descurcă și cum de a revenit atât de repede pe sticlă. Intervievați de jurnaliștii de la okmagazine.ro, cei doi părinți au recunoscut că, de când a apărut Iris, au început să resimtă oboseala.

De ce s-a întors Alina Pușcaș la Antena 1, la scurt timp după ce a născut. Mărturisiri în premieră
Familia Alinei Pușcaș

Separat, Alina a fost întrebată cum este cu al treilea bebe. Râzând, a declarat că micuța are un orar foarte ciudat pentru vârsta ei, pentru că, de la o lună, cea mică nu se mai trezește noaptea. Cât despre Mihai, el a mărturisit că se simte ca și când ar avea doi copii.

„A fost singura dintre cei 3 cu care am putut să stau o lună full”

Revenind la ”Te cunosc de undeva”, prezentatoarea show-ului de la Antena 1 a declarat că de această dată a avut noroc că emisiunea a fost în vacanță în perioada cu pricina, timp în care a stat acasă cu cea mică. De altfel, Alina a recunoscut că Iris a fost singura dintre cei 3 cu care a putut să stea o lună întreagă.

„Bine, de data asta, am avut noroc că a fost Te cunosc de undeva în vacanţă şi atunci am avut o lună la dispoziţie să stau cu cea mică. A fost singura dintre cei 3 cu care am putut să stau o lună full. Şi bineînţeles, vorbim despre vacanţa de televiziune, fiindcă business-ul cu haine, Lin./Apparel, pe care-l am împreună cu Mihaela Glăvan, a continuat. Chiar am postat la Highlights pe Instagram un story în care sunt cu Iris pe când avea doar 2 săptămâni şi îi era foame. M-am dus cu ea în scoică la fabrică, unde producem hainele Lin./Apparel, şi am alăptat-o printre cutii”, a declarat Alina Pușcaș pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe