Ce mesaj au primit Elena Marin și Andreea Antonescu din partea Andreei Bălan. Vedetele de la Survivor nu se așteptau la asta

Ce mesaj au primit Elena Marin și Andreea Antonescu din partea Andreei Bălan. Vedetele de la Survivor nu se așteptau la asta
Andreea Antonescu are probleme la Survivor

”Survivor România” câștigă din ce în ce mai mult teren în audiențe. Asta și datorită concurenților aflați în cursa pentru marele premiu. Din echipa ”Faimoșilor” fac parte Elena Marin și Andreea Antonescu, două vedete care și-au câștigat respectul fanilor show-ului. Cele două, spre surpriza lor, au primit un mesaj de susținere din partea prietenei lor, la fel de celebră, Andreea Bălan.

Elena Marin și Andreea Antonescu susținere din partea Andreei Bălan

Show-ul ”Survivor România”, difuzat de Kanal D, câștigă din ce în ce mai mult teren în audiențe. Concurenții și-au câștigat popularitatea și susținerea fanilor. Pe de altă parte au avut parte și de suport și susținere și din partea altor vedete din showbiz-ul românesc.

De o astfel de susținere surpriză au avut parte Elena Marin și Andreea Antonescu. Pe rețelele de socializare, zilele trecute Andreea Bălan, care eset bună prineteă cu ambele concurente, și-a îndemnat fanii să le susțină pe ELena Marin Și Andreea Antonescu în competiția difuzată de Kanal D.

”Am uitat să vă spun! Susțineți-le pe Elena Marin și Andreea Antonescu la acea emisiune. Nu îi spun numele pentru că e la trustul concurent, dar susțineți-le pentru că sunt prietenele mele”, scria Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Andreea Antonescu are probleme la Survivor

De când a acceptat participarea la ”Survivor România”, vedeta Andreea Antonescu a avut probleme cu adaptarea, dar și cu colegii de echipă. Nu puține au fost momentele în care a intrat în clinci cu cei din echipă, sau a fost criticată pentru slaba sa prestație în comeptiție.

Una din colegele de echipă, Roxana Nemeș a fost cea care i-a criticat prestațiile, spunând că vedeta nu se poate adapta și nu face față presiunii din concurs.

”Din nou mi-am mai luat o lecție, că aici ne luăm lecții în fiecare zi. Atunci când nu știe ce să se facă cu votul, aruncă spre Nemeș, că ea știe să le primească. Uite așa le încasez eu frumos și de la persoane de la care nu m-aș aștepta. Poate acum, cu a doua lecție primită și la câteva zile distanță, o să văd și eu și sigur o să votez altfel e acum înainte.

Nu am discutat cu Andreea, că nu știu dacă se simte sau face pe proasta și Elena la fel. Nu-mi plac prefăcătoriile. Nu că ne-am fi unit fetele că a venit Andreea, dar am zis să ne dăm o șansă. Nimic, din contră.”, a declarat Roxana Nemeș.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI