01 oct. 2022 | 18:29

De ce s-a despărțit un bărbat de o refugiată din Ucraina. Ce a făcut femeia după ce s-a îmbătat

Monden
De ce s-a despărțit un bărbat de o refugiată din Ucraina. Ce a făcut femeia după ce s-a îmbătat
Sofia si Tony nu mai sunt impreuna

O refugiată din Ucraina, care credea că și-a găsit sufletul pereche în Anglia, este nevoită să-și facă bagajele și să se întoarcă acasă, din cauză că bărbatul nu mai vrea să audă de ea. Potrivit spuselor lui, fosta lui iubită, pentru care și-a părăsit soția și copiii, are probleme cu băutura, iar el nu concepe să trăiască în acest fel. Cazul Tony și Sofia a devenit celebru în Marea Britanie.

Britanicul care și-a părăsit soția și copiii pentru o refugiată din Ucraina este singur

Tânăra de 22 de ani, blondă și cu ochi albaștri, plânge în hohote la gândul că l-a pierdut pe bărbatul iubit și că trebuie să se întoarcă în Ucraina, țară sfâșiată de război. Tony Garnett i-a spus Sofiei că nu există nicio șansă să mai fie vreodată un cuplu după comportamentul ei. Perechea a început o aventură de patru luni la 10 zile după ce refugiată ucraineană s-a mutat în casa bărbatului. Garnett și soția lui, Lorna, au primit-o pe femeia fugită de invazia rusă.

Refugiata părăsită de iubitul britanic, care își lăsase familia pentru ea, își face bagajele și se întoarce în Ucraina, după ce Tony i-a respins ultima ei cerere de reîntâlnire într-un apel telefonic. Garnett, tatăl a doi copii, i-a spus Sofiei Karkadim, în vârstă de 22 de ani, că nu există vreo șansă de împăcare și că este dornic să „meargă mai departe” fără ea.

Tony și Sofia s-au despărțit, motivul este rușinos

Relația s-a deteriorat de când poliția britanică a arestat-o pe tânăra din Ucraina ​​după o dispută pe fondul consumului de alcool, în care Sofia a aruncat un cuțit de bucătărie într-un perete, iar Tony a declarat că pune capăt relației (vezi FOTO în GALERIE cu urmele lăsate de cuțit).

Bărbatul a avut o relație de patru luni cu refugiata ucraineană, la 10 zile după ce aceasta s-a mutat în casa familiei pe care o împărțea cu Lorna și cu cele două fiice mici. Atât Tony, cât și mama ei i-au cerut să se întoarcă în țara natală.

„În dragoste, fiecare are propriul destin. La început nu ați fost fericiți, dar ea a spus că te iubește și că aceasta este o relație serioasă. Dar s-a terminat. Am dori ca ea să vină acasă”, i-a spus mama ei, Katerina, lui Tony, potrivit Daily Mail.

Tânăra de 22 de ani a fost arestată

Sofia a fost arestată de două ori (vezi VIDEO mai jos) și avertizată de polițiști să nu se apropie și să nu ia contact cu fostul ei iubit. Dar Tony a fost de acord să o sune după ce a auzit că plânge în locuința ei temporară, în timp ce Ministerul de Interne și oficialii ucraineni decid care ar trebui să fie următoarea ei mișcare.

„Nu sunt indiferent. Îmi pare rău pentru ea. Dar relațiile ajung la sfârșit și aceasta s-a terminat. Sper că vom putea fi prieteni când toată isteria asta se va încheia. Am vorbit cu ea și i-am spus că nu există absolut nicio șansă să mai fim împreună. Îi va fi mult mai bine în Ucraina sau, dacă va avea o nouă relație, mult noroc pentru ea”, a relatat britanicul din Bradford.

Femeia este disperată și spune că-i pare rău

În ciuda refuzului său, Sofia este decisă să nu renunțe la bărbatul pe care îl iubește: „Mă bucur că îmi vorbește din nou. Nu am vrut să mă despart doar cu un mesaj pe care mi l-a trimis. Este o perioadă foarte dificilă pentru mine, deoarece îl iubesc foarte mult. Nu pot renunța atât de ușor și sunt pierdută aici, fără prieteni sau familie. I-am spus că nu voi mai bea niciodată și că am putea trăi fericiți împreună dacă îmi mai dă o șansă. Dar el refuză și nu știu ce să fac în continuare. Poate că voi fi nevoită să mă întorc în Ucraina, pentru că nu mai pot trăi așa mult. Familia mea mă vrea înapoi. Tony mi-a spus asta deja. Dar nu știu care va fi viitorul meu pentru că țara mea este în război și acolo lucrurile s-ar putea înrăutăți”.

Ea a dezvăluit că un milionar cu o casă în Londra a găsit-o prin intermediul rețelelor sociale și i-a oferit un loc unde să stea. Dar Sofia este reticentă: „Nu-l cunosc pe acest bărbat. Sună prea ciudat. El spune că este milionar. Dar asta nu înseamnă nimic pentru mine. Tony valorează multe, multe milioane”. Tony a dezvăluit că și el a primit zeci de oferte de la femei care s-au îndrăgostit de el, inclusiv două modele din Dublin și un tatuator din Yorkshire.

PlaySport
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Cancan.ro
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din Republica Dominicană
Stirile PROTV
Trupul șoferului a fost secționat și a murit pe loc. Cum s-a produs tragedia de pe A1. „Venea cu viteză foarte mare un BMW”
Romania TV
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Capital.ro
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
EVZ.ro
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Adevarul
8 obiceiuri care te fac să îmbătrânești mai repede. Ai putea trăi cu 20 de ani mai mult
BZI.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
După această imagine, a urmat un DEZASTRU! Finalul depășește orice imaginație FOTO
Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație FĂRĂ EXCEPȚII pentru proprietarii de locuințe din ROMÂNIA. Toată lumea trebuie să plătească
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro