De ce refuză fratele lui Cornel Galeș să meargă la înmormântare. Dezvăluiri șocante

De ce refuză fratele lui Cornel Galeș să meargă la înmormântare. Dezvăluiri șocante

Cornel Galeș s-ar fi stins supărat pe fratele lui, Marian, iar apropiații familiei știau că între cei doi lucrurile nu stau tocmai așa cum și-ar fi dorit. În trecut, fostul soț al regretatei Ileana Ciuculete a făcut dezvăluiri tăioase despre propriul lui frate, pe care l-a acuzat de multe nereguli. De asemenea, bărbatul care e căsătorit de mai mulți ani cu o vedetă de la PRO TV nu va merge să îl conducă pe Cornel Galeș pe ultimul drum.

De ce refuză fratele lui Cornel Galeș să meargă la înmormântare. Dezvăluiri șocante

De ce refuză fratele lui Cornel Galeș să meargă la înmormântare. Dezvăluiri șocante
Marian, fratele lui Cornel Galeș, a dezvăluit de ce nu va merge să îl conducă pe fostul impresar pe ultimul drum

După ce s-a aflat adevărata dată la care Cornel Galeș s-a stins, în urma unui grav accident de circulație, care s-a petrecut loc în Spania, au ieșit la iveală și alte detalii cutremurătoare. Se pare că între el și fratele său, Marian, care de câțiva ani are o relație, dar și un copil alături de vedeta PRO TV, Ioana Maria Moldovan, existau câteva probleme serioase.

Înainte să moară, Cornel Galeș a dezvăluit că își considera propriul frate vinovat de moartea tatălui lor, făcând declarații șocante în acest sens. Acesta a decedat pe 30 noiembrie, după ce ar fi fost proiectat prin parbrizul autoturismului în care se afla, în clipa impactului rutier. Totodată, soțul Ilenei Ciuculete nu s-ar fi aflat la volanul autoturismului implicat în accidentul atât de grav, dar în mașină erau mai mulți apropiați ai acestuia.

Ce spunea Cornel Galeș despre fratele lui?

Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș urmează să fie adus în România, după ce Viviana, cea care i-a devenit parteneră de viață după moartea cântăreței de muzică populară, s-a ocupat de toate demersurile necesare și costurile expatrierii. Cornel Galeş avea 60 de ani și a murit la finele lunii trecute, iar de înmormântarea fostului impresar se va ocupa tot femeia care l-a ajutat după decesul fostei soții. Nici fiica lui biologica, și nici fosta soție sau fratele lui nu mai țineau legătura cu acesta.

„De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu”, mărturisea Cornel Galeș, în trecut, într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI