De ce poartă vedetele încălțămintea cu un număr mai mare. Așa își mențin mereu picioarele frumoase

De ce poartă vedetele încălțămintea cu un număr mai mare. Așa își mențin mereu picioarele frumoase
De ce poarta vedetele pantofi cu o marime mai mare

Poate ai observat sau nu acest detaliu, dar majoritatatea vedetelor de talie internațională poartă o măsură mai mare la încălțăminte, din varii motive. Fie că petrec ore întregi pe covorul roșu, fie participă la o campanie de promvare a unor anumite branduri, iată de ce cele mai importante figuri publice aleg să poarte pantofii cu un număr mai mare.

Motivul pentru care vedetele poartă pantofi mai mari decât mărimea lor obișnuită

Vedetele de la Hollywood nu se pot ascunde pe covorul roșu și poartă, de cele mai multe ori, unele dintre cele mai bune articole de încălțăminte, semnate de marii designeri ai lumii. Dar, de obicei, pantofii lor sunt puțin prea lungi și poate puțin prea largi.

Există un motiv bun pentru acest lucru. Faptul că vedetele de la Hollywood sunt prezednte la tot felul de petreceri, premiera și evenimente luxoase este un indiciu important. Aceste lucruri durează mult timp, iar covorul roșu este un exercițiu obositor.

Jurnaliștii internaționali sunt de părere că vedetele trebuie să petreacă ore întregi în picioare, motiv pentru care adesea optează pentru o mărime mai mare decât cea obișnuită pe care o poartă la încălțăminte.

Deși extrem de controversată, această practică este des întâlnită în special în cazul celebrităților de sex feminin, femeile fiind nevoite să petreacă ore în șir pe tocuri înalte, ușor incomode câteodată. Vedetele poartă, adesea, pantofi mai mari pentru a se simți confortabil.

De asemenea, pentru ca piciorul să nu alunece, stiliștii lipesc benzi cu două fețe sau materiale din silicon pe talpa pantofilor. Acest truc este ideal pentru femeile care sunt nevoite să stea în picioare de la 6 până la 12 ore.

Cât de mult trăiești în funcție de mărimea de la picior

Unii oameni sunt convinși de faptul că mărimea pe care o porți la picior influențează cât de mulți ani vei viețui pe pământ. Vârstele sunt diferite de la bărbați la femei. Tu crezi că tălpile îți spun cât de mult vei trăi?

Un studiu realizat pe 3.400 de persoane i-a făcut pe cercetători să se întrebe dacă nu cumva durata vieții stă scrisă în mărimea tălpii piciorului. Specialiștii susțin că datele obținute arată că mărimea piciorului influențează durata de viață a persoanelor. Ce spun rezultatele:

La femei, în funcție de mărimea de la picior:

 • 35 – între 64 şi 69 de ani
  36 – între 70 şi 76 de ani
  37 – între 77 şi 82 de ani
  38 – între 78 şi 84 de ani
  39 – între 73 şi 75 de ani
  40 – între 70 şi 72 de ani
  41 – între  67 şi 70 de ani
  42 – între 66 şi 69 de ani

La bărbați, în funcție de mărimea de la pantof:

 • 38 – între 66 şi 69 de ani
 • 39 – între 67 şi 72 de ani
 • 40 – între 72 şi 75 de ani
 • 41 – între 73 şi 77 de ani
 • 42 – între 75 şi 82 de ani
 • 43 – între  74 şi 79 de ani
 • 44 – între 67 şi 72 de ani
 • 45 – între 66 şi 69 de ani