De ce poartă CTP mască la TV, chiar și sub barbă. Motivul adevărat, divulgat de gazetar

De ce poartă CTP mască la TV, chiar și sub barbă. Motivul adevărat, divulgat de gazetar
Cristian Tudor Popescu: ”Mă vaccinez cu AstraZeneca”

În ultima perioadă jurnalistul Cristian Tudor Popescu a putut fi văzut purtând masca de protecție altfel decât ar trebui. Nu puține au fost ocaziile, în aparițiile sale TV, când a decis să poarte masca sub barbă. A devenit și subiect deironie pe rețelele de socializare. Jurnalistul a decis să explice motivul pentru care poartă așa masca.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu explică apariția măștii de protecție

Pentru o bună bucată de vreme, după declanșarea Pandemiei, jurnalistul Cristian Tudor Popescu apărea în spațiul public, la TV și la radio, fără celebra mască de protecție. De la un anumit punct în colo, acest lucru s-a schimbat.

Asttel că, telespectatorii au văzut schimbarea produsă, celebra mască neagră de protecție devenind nelipsită din aparițiile sale. Cu toate astea jurnalistul Cristian Tudor Popescu apare cu masca de protecție sub barbă, și nu cum ar trebui să o poarte în mod normal.

Modul său original de a purta masca a devenit și subiect de ironie pe rețelele de socializare. În cele din urmă Cristian Tudor Popescu a explicat, în cele din urmă, apariția măștii, dar și de ce o poartă astfel.

”În general nu prea sunt temător de felul meu, dar nu sunt nici imbecil. Știți de ce stau cu mască? Nu m-am vaccinat, o să mă vaccinez acum, dar nu acesta este motivul. Și nici că mi-ar fi frică! Încerc să transmit un mesaj cu asta. Sunt oameni care poartă această mască, medicii, o poartă 10-12 ore pe zi și, mult mai rău decât masca asta, stau în costumele acelea.

Sunt alții care lucrează în condiții dificile cu masca pe față. Eu am jucat tenis cu masca pe figură, e crunt! E rău, e foarte rău. Și eu am ceva condiție fizică. Vă dați seama ce se întâmplă când se umezește? Se umezește masiv, transpirația e masivă, se lipește de față, e ceva de groază să respiri în acele condiții.”, a explicat jurnalistul Cristian Tudor Popescu, conform Libertatea.ro.

”Mă vaccinez cu AstraZeneca”

După cum a explicat jurnalistul Cristian Tudor Popescu, apariția măștii se datorează faptului că nu a ajuns încă să se vaccineze. Ceea ce a devenit un nou subiect de discuție, este anunțul făcut de jurnalist legat de vaccinul cu care acesta se va vaccina.

În condițiile controverselor legate de vaccinul AstraZeneca, decizia jurnalistului Cristian Tudor Popescu de a se vaccina cu AstraZeneca a creat polemică, dar jurnalistul a explicat de ce.

”M-am înscris, n-a fost chiar simplu, din pricina întreruperilor platformei. N-a durat foarte mult, cam în jumătate de oră s-a rezolvat. M-am înscris și după aceea am văzut și ce vaccin este la centrul respectiv și este AstraZeneca. Aș fi putut să-mi anulez vaccinarea.

Au decedat două persoane, au mai fost afectate alte persoane cu probleme de circulație, dar au decedat două persoane. Decesul cetățeanului din Norvegia sau al celui din Italia, ca să producă așa ceva o substanță introdusă în corp, acea substanță trebuie să aibă în ea un element greșit sau alterat, dar ca să produci hemoragie cerebrală cuiva, știți câți parametri trebuie să modifici?”, a mai explicat Cristian Tudor Popescu.

Urmăriți Playtech.ro și pe