De ce Oana Zăvoranu nu a pierdut niciun proces cu influencerițele din România. Ce secret are (exclusiv)

de: Anca Lupescu
30 09. 2021

Oana Zăvoranu nu a pierdut niciun proces cu influencerițele din România. După ce le-a luat la rost pe internet, vedetele au decis să îi intenteze Oanei Zăvoranu un proces colectiv.

Oana Zăvoranu a câștigat lupta împotriva influencerelor

Diva a dezvăluit ce părere are despre mișcarea pe care mai multe influencere din România au făcut-o împotriva ei, după ce au fost atacate și defăimate de către ea.

”Ele ne tot arată tone de produse, iar gâștele pică. Văd la una, văd la două și până la urmă cumpără. Noi le vom demasca pe toate! Atenție! Pe toate care o ard fără atenționare de reclamă și ne sufocă cu vrăjeli.

Ele recomandă, dar nu folosesc, ele primesc cadouri pe care, după, «le vând». Le tocăm pe toate, aveți răbdare”, a anunțat Oana Zăvoranu despre misiunea pe care și-a propus-o.

Vedeta spune ce crede despre procesul intentat împotriva ei, spunând că nu e vorba despre defăimare, ci despre adevăr.

”Nu mă voi opri niciodată din a arăta adevărul. Şi niciodată nu am să mint. Nici măcar un cuvânt din ceea ce spun sau scriu nu este minciună, nu aș face niciodată așa ceva.

Adevărul nu înseamnă defăimare. Adevărul și autencititatea vor câştiga întotdeauna, Mulţi vor banii mei, dar nu se poate”, a spus Oana Zăvoranu pentru Impact.ro.

Cu cine e vedeta în război

 Adelina Pestrițu, soțul ei, Virgil Șteblea, Tișa Alina Adriana (Alina Ceușan), Adam Anda Angelica (Anda Adam), Micu Cristina (Cristina Ich) și Roman Elisei Ioana Sabina (Oana Roman) au intentat un proces pe numele Oanei Zăvoranu.

Singura căreia magistrații i-au admis cererea este Cristinei ICH, căreia Oana nu mai are voie să îi menționeze numele în public.

„Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, se arată în decizia instanței.

„Să lămurim ceva foarte important. În termen de 5 zile, avocații mei fac apel și se merge mai departe…Știu, sunt extrem de incomodă pentru că deschid ochii oamenilor, dar asta e, alta ca mine mama nu mai face”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.