De ce nu vorbește primul copil al lui Cabral cu vedeta Pro TV. Luana a uimit pe toată lumea EXCLUSIV

De ce nu vorbește primul copil al lui Cabral cu vedeta Pro TV. Luana a uimit pe toată lumea EXCLUSIV
De ce nu mai vorbește Cabral cu fiica lui cea mare. Fosta soție a rupt tăcerea

Simpaticul prezentator de la emisiunea “Ce spun românii”, de la PRO-TV, trece printr-o perioadă destul de dificilă din viața sa. Vedeta a declarat recent că relația sa cu primul copil din căsătoria anterioară este una destul de tensionată. Asta din cauză că adolescenta nu își dorește să comunice cu tatăl său.

Ce declară fosta soție a lui Cabral despre scandalul care s-a iscat în presă, legat de fiica sa: “În luna august o să spun mai multe”

Cabral cu un ochi râde, iar cu altul plânge. După ce a anunțat că urmează să devină tătic pentru a treia oară, vedeta a vorbit și despre relația pe care o are cu Inoke, primul său copil din mariajul cu jurnalista Luana Mitran: „Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei.”, a povestit Cabral la “Vorbeşte Lumea”.
În urma acestor declarații publice făcute de Cabral, s-a reușit să se stârnească un val de reacții din partea multora, lucru care a afectat-o și pe Inoke, tânăra de 19 ani, care urmează să dea examenul de Bacalaureat anul acesta. Contactată de către reporterii Impact.ro, jurnalista a declarat, în exclusivitate, că fiica lor nu își dorește să fie persoană publică sub nicio formă, iar tatăl său celebru știe acest lucru:
„Am depășit problema aceasta, mergem mai departe. În luna august o să spun mai multe, când o să plece fata în străinătate, la studii. Acum fata mai are două-trei săptămâni până la Bac, este o perioadă destul de dificilă. În loc să se ducă liniștită la examene, copiii o să o întrebe de ce a zis tatăl său în loc să vorbească despre materii. Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume. Ea ne-a rugat, de la vârsta de patru anișori, că nu vrea să apară în presă.”
De asemenea, Luana ne-a mai spus și faptul că prezentatorul emisiunii “Ce spun românii?” trebuie să își asume orice lucru pe care îl spune în public:
„Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bac-ul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acest . Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile lui.”

Care a fost motivul divorțului

Între Cabral și Luana Ibacka există o diferență de vârstă de zece ani, dar acest lucru nu i-a împiedicat să fie împreună. Luana a vorbit despre despărțirea de Cabral și a mărturisit faptul că a rămas în relații bune cu acesta. Ea a povestit și despre momentul întâlnirii cu cel care i-a fost soț.

„Am eu o preferinţă, să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 ne-am căsătorit, când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit dar, la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nicio legătură cu vârsta. S-a deschis o altă lume pentru el, a trecut dintr-o zonă în care era o persoană îngrădită, într-alta în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat să plece. Am suferit, am plâns şi au existat şi gelozii. Mie îmi place mult de actuala soţie a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat că am fost etichetată ca fosta soţie a lui Cabral”, a declarat Luana Ibacka, potrivit okmagazine.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI