Adevărul despre relația dintre Delia Matache și soțul ei. Care este secretul celor doi

Adevărul despre relația dintre Delia Matache și soțul ei. Care este secretul celor doi
Ce spune afaceristul despre sotia lui

Delia Matache și Răzvan, soțul ei, sunt unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri de la noi. Fac totul împreună, de la afaceri, vacanțe, muncă și timp liber și par că se înțeleg de minune. Chiar dacă se feresc să vorbească despre viața lor ca și cuplu, cei doi au acceptat să participe la podcastul moderat de Codin Maticiuc, acolo unde au vorbit pe larg despre căsnicia lor de lungă durată.

De ce rezistă căsnicia Deliei Matache cu Răzvan. Secretul celor doi

Mulți se întreabă care este rețeta succesului într-o căsnicie, mai ales când atât de multe cupluri și familii se destramă în ultima perioadă. Delia și Răzvan sunt exemplul perfect de echilibru, armonie și dragoste.

Vedeta este printre cele mai cunoscute și iubite cântărețe din România, iar Răzvan este un om de afaceri extrem de inteligent, dar și un tânăr aventuros și spontan.

„Normal că funcționăm foarte bine împreună și normal că lucrăm ca o echipă. Lucrurile astea influențează proiectele, le gândim împreună, facem lucruri împreună, dar mi se pare riscant să spui că cineva, doar o persoană poate să te aducă.

În momentul ăla parcă ești neputincios, pare că tu pe picioarele tale nu poți. Ne completăm extrem de bine, dar mi se pare riscant să pui emblema asta cu „a avut succes pentru că a ajutat-o X”.

Să nu se înțeleagă că noi nu avem merite, el are merite, eu am, dar lucrăm ca o echipă, suntem familie”, a povestit Delia Matache, pentru Codin Maticiuc.

Răzvan: „N-aș fi putut să fac asta fără Delia”

Delia a vorbit despre cât de mult o susține soțul ei. Artista spune că funcționează totul între ei pentru că ambii acționează ca o echipă. Cei doi fac multe lucruri împreună, iar Răzvan recunoaște că nu ar fi putut să fac prea multe fără soția lui.

„Eu sunt o fire mai pragmatică. Delia este una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună cântăreață și atunci a fost foarte ușor.

În imobiliare la fel, probabil unul dintre cele mai bune produse, iar atunci mi-a venit foarte ușor, nu știu cât e meritul meu, nu cred că aș fi putut să fac asta fără Delia”, a mărturisit Răzvan, soțul Deliei Matache.

Mai mult, pentru că este foarte talentată, Deliei i-a venit ușor să ajungă rapid pe culmile succesului, spune soțul ei. Pe de cealaltă parte, sprijinul pe care ea i-l oferă lui a contribuit în mare parte la succesul pe care acesta îl are în afaceri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI