31 mart. 2022 | 15:33

De ce nu va demisiona Traian Băsescu din Parlamentul European: „Nu există nici măcar o singură frază”

Politică
De ce nu va demisiona Traian Băsescu din Parlamentul European: „Nu există nici măcar o singură frază”
Traian Băsescu nu demisionează de la Parlamentul European: care este motivul?

Fostul președinte al României a susținut că nu va demisiona din Parlamentul European. Care este motivul pentru care nu va renunța la rolul pe care îl joacă acum? Politicianul a subliniat că decizia Justiției nu este corectă pentru că nu a dat nicio informație despre declarații sau atitudini politice. ,,Nu e un lucru pe care cei care m-au ales l-au aflat după alegere”, a precizat acesta.

Traian Băsescu nu demisionează din Parlamentul European: care este motivul?

Fostul președinte al României a anunțat că nu va demisiona din Parlamentul European. Cel din urmă a subliniat că a fost ales cu anunțul CNSAS-ului făcut. Politicianul a mai precizat și că respinge în continuare ideea potrivit căreia a colaborat cu Securitatea.

,,Nu cred că am de ce (n.r. să demisionez) pentru că eu am fost ales cu anunțul CNSAS-ului. Deci nu a fost un lucru pe care cei care m-au ales l-au aflat după alegere”, a precizat el.

,,N-am ascuns deloc (n.r. colaborarea cu Securitatea). Și acum sunt convins că nu există nicio frază care să implice declarații politice sau atitudini politice. Nu există nici măcar o singură frază.”

,,Am stabilit că trei camere ne ajung”

Întrebat despre pasul următor, Traian Băsescu a mărturisit că s-a gândit să se mute într-un apartament de trei camere și că își dorește să nu fie izolat de lume în timpul în care se va reface. Politicianul a subliniat că el și soția au ajuns la o vârstă și au nevoie de magazine aproape și de o stație de metrou.

Medicii i-au recomandat să fie foarte atent la starea sa de sănătate în special în perioada aceasta. Mai mult decât atât, cel din urmă a declarat că se descurcă și fără pază de la SPP, ulterior a mărturisit că se îndreaptă către bancă pentru că are banii investiți în tituluri de stat.

,,Să nu fie izolat de lume, că suntem oameni de 70 de ani, să avem magazine în apropiere, o stație de metrou. Ți se pare că nu mă descurc singur, că nu pot merge singur?

Mă duc până la bancă, pentru că aceste titluri de stat vor trebui să fie vândute dacă vom ajunge să cumpărăm un apartament. Încep să mă uit pe ici pe colo, după un apartament.

La prețul pieței, un apartament cu trei camere ne-am dori, așa am stabilit, că trei camere ne ajung, având în vedere facturile uriașe care vin la încălzire și electricitate”, a mai declarat fostul șef al statului.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro